Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Gorghiu cere demisia Guvernului: Victor Ponta a trecut la nivelul superior al obsesiei pentru arestari

Hotnews Hotnews,
 Alina Gorghiu cere demisia Guvernului: Victor Ponta a trecut la nivelul superior al obsesiei pentru arestari

Asa cum justitia nu are dreptul de a se implica si de a interveni in actul politic, nici politicienii nu trebuie sa se substituie institutiilor care reglementeaza buna functionare a justitiei, afirma co-presedintele PNL Alina Gorghiu care subliniaza si ca nu sustine ca 65506;nu exista si abuzuri in justitie65506;. continuă pe Hotnews

Gorghiu ii cere demisia lui Ponta din fruntea Guvernului: Premierul nu va avea nicio ezitare sa sacrifice Romania pentru interesele proprii, chiar si cu pretul declansarii unui razboi intre puterile independente ale statului

Copresedintele PNL Alina Gorghiu ii cere demisia premierului Victor Ponta, despre care spune ca il crede capabil sa sacrifice Romania pentru propriile interese, chiar daca asta inseamna declansarea unui razboi.

Alina Gorghiu, despre motiunea de cenzura: Este un subiect foarte important pentru PNL, votul nu e o lozinca asa cum crede Victor Ponta

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca tema dreptului la vot este una de principiu pentru PNL si ca trebuie adusa in dezbatere publica cat mai repede, spre deosebire de Victor Ponta, care crede ca.

Gorghiu, despre motiunea de cenzura: Eu nu cred, asa cum crede Victor Ponta, ca votul este o lozinca

Copresedintele PNL Alina Gorghiu spune ca partidul ar fi putut alege si alte subiecte pentru motiunea de cenzura, de la ordonanta bacsisului la animalul sacru Sova, dar tema dreptului de vot e una de principiu.

Sefa PNL, atac la Victor Ponta, pe tema motiunii de cenzura

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, spune ca partidul ar fi putut alege si alte subiecte pentru motiunea de cenzura, de la ordonanta bacsisului . ) la animalul sacru Sova, dar tema dreptului de vot e una de principiu pentru PNL intrucat nu crede, asa cum crede Victor Ponta, ca votul e o lozinca, relateaza Mediafax.

Alina Gorghiu: Presedinta Inaltei Curti, Livia Stanciu, nu are motive sa isi dea demisia

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sambata, la Galati, ca, in opinia ei, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, nu are motive sa demisioneze.

Alina Gorghiu: PSD nu are viziune si nu are directie. Nu are raspunsuri la problemele din educatie si sanatate (VIDEO)

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, afirma ca PSD nu ofera Romaniei o guvernare corecta. Liderul liberal este de parere ca Guvernul Ponta nu are viziune si directie pentru a putea ajuta tara. Romania e.

Victor Ponta s-a laudat cu realizarile guvernului USL in fata Camerei Deputatilor: crestere economica, investitii in crestere, somaj in scadere / Ludovic Orban: Ati fost calaul capitalului romanesc

Victor Ponta a afirmat marti, in fata deputatilor, ca o crestere economica de peste 3%, chiar 4% . ) devine un obiectiv posibil in prezent, intr-un discurs in care a laudat performantele economice ale guvernului pe care il conduce, dar a fost contrazis de liberalul Ludovic Orban, care a spus ca Romania ar fi putut avea o crestere de 4-5%, daca nu ar fi avut un premier care sa isi faca alfabetizarea in materie de economie la Palatul Victoria.

Alina Gorghiu: La multi ani tuturor copiilor, de 1 Iunie! Pas cu pas vom reusi, nu ne vom opri aici

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a transmis, printr-un mesaj video postat pe contul sau de Facebook, un mesaj de 1 Iunie tutuor copiilor. PNL a dublat, in opozitie fiind, alocatiile celor peste 3, 7 milioane de.

Alina Gorghiu despre Sova: animalul sacru din PSD

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, la Galati, ca ea ii spune lui Dan Sova animalul sacru din PSD pentru ca senatorul este protejat de formatiune cu o fervoare demna de cauze mai.

Alina Gorghiu sustine ideea scaderii varstei de vot

Copresedintele PNL Alina Gorghiu considera ca trebuie gandita scaderea varstei de vot astfel incat tinerii de 16 ani, daca muncesc, platesc taxe, se casatoresc, sa aiba si drept de vot, precizand insa ca nu sustine ideea pentru a.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )