Libnet.ro
UNICEF

23:00

Gorghiu ii cere demisia lui Ponta din fruntea Guvernului: Premierul nu va avea nicio ezitare sa sacrifice Romania pentru interesele proprii, chiar si cu pretul declansarii unui razboi intre puterile independente ale statului

B1 B1,
Gorghiu ii cere demisia lui Ponta din fruntea Guvernului: Premierul nu va avea nicio ezitare sa sacrifice Romania pentru interesele proprii, chiar si cu pretul declansarii unui razboi intre puterile independente ale statului

Copresedintele PNL Alina Gorghiu ii cere demisia premierului Victor Ponta, despre care spune ca il crede capabil sa sacrifice Romania pentru propriile interese, chiar daca asta inseamna declansarea unui razboi. continuă pe B1

Alina Gorghiu cere demisia Guvernului: Victor Ponta a trecut la nivelul superior al obsesiei pentru arestari

Asa cum justitia nu are dreptul de a se implica si de a interveni in actul politic, nici politicienii nu trebuie sa se substituie institutiilor care reglementeaza buna functionare a justitiei, afirma co-presedintele PNL Alina Gorghiu care subliniaza si ca nu sustine ca 65506;nu exista si abuzuri in justitie65506;.

Protest la CSM, prin care se cere demisia Liviei Stanciu

Zeci de protestatari s-au strans in aceasta dimineata la sediul Consiliului Suprem al Magistraturii, potestatarii, in marea lor majoritate pensionari, afisand pancarte cu mesaje impotriva presedintelui iCCJ, Livia Stanciu, si scandeaza Demisia!, transmit surse din presa.

Cazul Rarinca: Un fost membru CSM ii cere demisia judecatorului Cristi Danilet printr-o scrisoare deschisa

Avocatul Costel Galca, fost membru CSM si director al Revistei de Drept Social, cere demisia judecatorului Cristi Danilet din CSM, in urma declaratiilor facute de acesta despre Mariana Rarinca, scriu cei de la.

Protestatarul care s-a urcat pe cladirea sediului CSM cere demisia Liviei Stanciu: O sa contestam in fiecare zi

10- Protestatarul care s-a urcat pe cladirea sediului CSM a coborat dupa mai multe ore de protest si a fost invitat in sediul institutiei pentru discutii. La iesirea din CSM, protestatarul a afirmat ca.

Alina Gorghiu despre Sova: animalul sacru din PSD

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, la Galati, ca ea ii spune lui Dan Sova animalul sacru din PSD pentru ca senatorul este protejat de formatiune cu o fervoare demna de cauze mai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )