Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cazul Rarinca: Un fost membru CSM ii cere demisia judecatorului Cristi Danilet printr-o scrisoare deschisa

B1 B1,
Cazul Rarinca: Un fost membru CSM ii cere demisia judecatorului Cristi Danilet printr-o scrisoare deschisa

Avocatul Costel Galca, fost membru CSM si director al Revistei de Drept Social, cere demisia judecatorului Cristi Danilet din CSM, in urma declaratiilor facute de acesta despre Mariana Rarinca, scriu cei de la. continuă pe B1

Alina Ghica, fost membru CSM, despre atacul lui Adrian Toni Neacsu: Afirmatiile unui condamnat definitiv pentru coruptie nu trebuie luate in seama

Fostul membru CSM, Alina Ghica, a declarat luni seara, ca afirmatiile lui Adrian Neacsu, care este condamnat definitiv pentru coruptie, nu ar trebui luate in seama. Fostul membru al Consiliului, Adrian Toni.

Alina Ghica, fost membru CSM, despre atacul lui Adrian Toni Neacsu: Afirmatiile unui condamnat definitiv pentru coruptie nu trebuie luate in seama (VIDEO)

Fostul membru CSM, Alina Ghica, a declarat luni seara, ca afirmatiile lui Adrian Neacsu, care este condamnat definitiv pentru coruptie, nu ar trebui luate in seama. Fostul membru al Consiliului, Adrian Toni.

Protestatarul care s-a urcat pe cladirea sediului CSM cere demisia Liviei Stanciu: O sa contestam in fiecare zi

10- Protestatarul care s-a urcat pe cladirea sediului CSM a coborat dupa mai multe ore de protest si a fost invitat in sediul institutiei pentru discutii. La iesirea din CSM, protestatarul a afirmat ca.

Sinteza Zilei. Fost membru CSM: Consiliul a scris erata care l-a salvat pe Traian Basescu

Erata cu ajutorul careaia Traian Basescu a ramas la putere in urma votului celor 7,4 milioane de romani care l-au demis a fost scrisa de conducerea CSM cu implicarea sefei Curtii Supreme si a sefului DNA de.

Un membru CSM a cerut SESIZAREA Inspectiei Judiciare, dupa declaratiile facute de Ponta

Judecatorul Alexandru Serban, membru CSM, a cerut sesizarea Inspectiei Judiciare IJ) in cazul declaratiilor facute de Victor Ponta cu privire la condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul.

Gorghiu ii cere demisia lui Ponta din fruntea Guvernului: Premierul nu va avea nicio ezitare sa sacrifice Romania pentru interesele proprii, chiar si cu pretul declansarii unui razboi intre puterile independente ale statului

Copresedintele PNL Alina Gorghiu ii cere demisia premierului Victor Ponta, despre care spune ca il crede capabil sa sacrifice Romania pentru propriile interese, chiar daca asta inseamna declansarea unui razboi.

Cazul Rarinca: Unul dintre protestatarii din fata sediului CSM s-a urcat pe cladire

Circa 20 de persoane s-au strans marti la sediul Consiliului Suprem al Magistraturii pentru a protesta impotriva presedintei iCCJ, Livia Stanciu. Acestea ii cer demisia presedintei. Unul dintre protestatari, un.

Protest: Un barbat s-a suit pe cladirea CSM. Cere demisiile sefelor DNA si ICCJ

Mai multe persoane protesteaza, marti, in fata Consiliului Superior al Magistraturii CSM), acuzand abuzuri in Justitie. Oamenii sunt revoltati de cazul Marianei Rarinca, acuzata ca a santajat-o pe sefa instantei supreme, Livia Stanciu.

100 de minute. CSM se face ca analizeaza cazul Rarinca

CSM sustine ca va analiza cum a fost posibil abuzul impotriva Marianei Rarinca, femeia care a stat 191 de zile in arest nevinovata doar pentru ca a calcat-o pe bataturi pe Livia Stanciu, sefa Curtii Supreme.

Punctul de intalnire. Renate Weber: CSM este obligat sa dezbata cazul Rarinca

Editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor, la Antena 3, a abordat tema cazului Rarinca. Invitata in emisiune, proaspat data afara din PNL, europarlamentarul.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )