Libnet.ro
UNICEF

01:05

Protest la CSM, prin care se cere demisia Liviei Stanciu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Protest la CSM, prin care se cere demisia Liviei Stanciu

Zeci de protestatari s-au strans in aceasta dimineata la sediul Consiliului Suprem al Magistraturii, potestatarii, in marea lor majoritate pensionari, afisand pancarte cu mesaje impotriva presedintelui iCCJ, Livia Stanciu, si scandeaza Demisia!, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Protestatarul care s-a urcat pe cladirea sediului CSM cere demisia Liviei Stanciu: O sa contestam in fiecare zi

10- Protestatarul care s-a urcat pe cladirea sediului CSM a coborat dupa mai multe ore de protest si a fost invitat in sediul institutiei pentru discutii. La iesirea din CSM, protestatarul a afirmat ca.

Liberalii vorbesc pe doua voci despre cererea lui Tariceanu privind demisia Liviei Stanciu. Predoiu: Nu au de ce sa demisioneze

Dupa ce Ludovic Orban, prim-vicepresedintele PNL, a preluat practic mesajul lui Calin Popescu Tariceanu si a spus ca Livia Stanciu are toate motivele sa demisioneze, un alt liberal din conducerea partidului, Catalin Predoiu, fost ministru de Justitie, sustine exact contrariul, precizand ca atacurile impotriva celor doi magistrati au la baza demolarea sistemului.

Sefa Asociatiei Magistratilor, cercetata de Inspectia CSM pentru atacuri nelegale la adresa Liviei Stanciu, presedinta inaltei Curti

Inspectia Judiciara a inceput verificarile cu privire la judecatoarea Gabriela Baltag, dupa ce a atacat-o pe presedinte iCCJ, Livia Stanciu, in cadrul unei emisiuni.

Cazul Rarinca: Un fost membru CSM ii cere demisia judecatorului Cristi Danilet printr-o scrisoare deschisa

Avocatul Costel Galca, fost membru CSM si director al Revistei de Drept Social, cere demisia judecatorului Cristi Danilet din CSM, in urma declaratiilor facute de acesta despre Mariana Rarinca, scriu cei de la.

Gorghiu ii cere demisia lui Ponta din fruntea Guvernului: Premierul nu va avea nicio ezitare sa sacrifice Romania pentru interesele proprii, chiar si cu pretul declansarii unui razboi intre puterile independente ale statului

Copresedintele PNL Alina Gorghiu ii cere demisia premierului Victor Ponta, despre care spune ca il crede capabil sa sacrifice Romania pentru propriile interese, chiar daca asta inseamna declansarea unui razboi.

Senatul dezbate o motiune prin care liberalii cer demisia ministrului Sanatatii

Motiunea simpla intitulata SOS: Sanatatea in Romania lui Ponta respira artificial! Romanii mor cu zile, prin care senatorii liberali, semnatari ai motiunii, solicita demisia ministrului Sanatatii, Nicolae Banicioiu, urmeaza sa fie dezbatuta, in sedinta plenului de astazi, de senatori.

Metoda prin care oceanele planetei s-ar putea curata singure

Un tanar olandez vrea sa ajute la eliminarea rapida a deseurilor din oceane cu ajutorul unei metode ingenioase. Peste 70% din suprafata totala a planetei este acoperita de ape, iar o mare parte din acestea sunt reprezentate de oceane. Din aceasta cauza, orice incercare decuratare a oceanelor este extrem de dificil de intreprins. Dupa cum [] Metoda prin care oceanele planetei s-ar putea curata singure Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Rovana Plumb: Ministerul Muncii lucreaza la un proiect prin care alocatiile copiilor sa se dea diferentiat

Rovana Plumb, a declarat ca Ministerul Muncii lucreaza la un pachet de masuri prin care alocatiile pentru copii sa fie acordate in functie de venitul familiei, urmand ca acest proiect sa fie prezentat public.

Ministerul Muncii lucreaza la un proiect prin care alocatiile copiilor sa se dea diferentiat

Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice lucreaza la un pachet de masuri prin care alocatiile pentru copii sa se dea diferentiat, proiectul urmand a fi prezentat public in .

Reactia Liviei Stanciu, dupa declaratiile premierului Victor Ponta

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) poate sesiza Inspectia Judiciara pentru a se constata daca a fost sau nu incalcata independenta Justitiei in ceea ce priveste declaratiile premierului Victor Ponta despre condamnarea lui Liviu Dragnea, a declarat, marti, presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ), Livia Stanciu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )