Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Gorghiu critica reactia premierului in ceea ce priveste cazul primarului din Iasi: Ponta ar trebui sa fie solidar cu persoanele terorizate de Gheorghe Nichita

B1 B1,
Alina Gorghiu critica reactia premierului in ceea ce priveste cazul primarului din Iasi: Ponta ar trebui sa fie solidar cu persoanele terorizate de Gheorghe Nichita

Reactia premierului Victor Ponta in ceea ce priveste cazul primarului din Iasi a fost criticata de Opozitie. Raspunsul lui Victor Ponta depaseste orice cinism, este de parere sefa PNL, Alina Gorghiu. continuă pe B1

Alina Gorghiu: Mass-media, cu bune si cu rele, reprezinta garantia dreptului nostru fundamental la libera exprimare

Cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei, co-presedintele PNL Alina Gorghiu trasmite un mesaj pe pagina sa de Facebook. Liderul liberarilor sustine ca mass-media reprezinta garantia dreptului nostru.

Ce mesaj a transmis Alina Gorghiu jurnalistilor de Ziua Presei

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a postat, duminica, pe pagina personala de Facebook, un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei, in care arata ca mass-media reprezinta garantia dreptului nostru fundamental la libera exprimare, iar daca presa e independenta financiar poate lupta pentru propria integritate.

Alina Gorghiu, cu ocazia Zilei Nationale a Tineretului: Ei au influentat rezultatul alegerilor din noiembrie 2014 si datorita lor Romania merge astazi pe drumul normalitatii. Respect!

Cu ocazia Zilei Nationale a Tineretului, copresedintele PNL Alina Gorghiu a transmis un mesaj prin intermediul paginii sale de Facebook. Liderul liberalilor sustine ca tinerii sunt cei care au influentat.

Rovana Plumb, apel la Alina Gorghiu: Revizuirea Constitutiei e un proces extrem de important

Liderul PSD Rovana Plumb a facut, joi, apel la presedintele PNL, Alina Gorghiu, cerandu-i sa nu blocheze procesul de revizuire a Constitutiei. Ministrul PSD i-a cerut Alinei Gorghiu sa discute cu colegii din PNL pe .

UPDATE Alina Gorghiu: PSD si Victor Ponta nu ne mai pot fi parteneri in realizarea reformei constitutionale / Ponta raspunde: Regret profund ca liderii PNL au anuntat oficial ca au decis definitiv blocarea procesului de revizuire a Constitutiei

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat, joi seara, la evenimentul Constitutia Liberala, organizat de TNL, ca Victor Ponta si PSD nu mai pot fi parteneri ai PNL-ului in realizarea reformei constitutionale, intrucat un dialog constructiv cu PSD-ul nu mai este posibil, astazi, informeaza Mediafax. Co-presedintele PNL a declarat in cadrul evenimentului ca revizuirea Constitutiei este cea mai importanta reforma, pentru ca este esenta contractului social dintre cetateni si stat. UPDATE Victor Ponta: Regret profund ca liderii PNL au anuntat oficial ca au decis definitiv blocarea procesului de revizuire a Constitutiei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )