Libnet.ro
UNICEF

23:00

Alina Gorghiu: inca actualul premier al Romanie nu mai are legitimitate. Parlamentul are sansa de a-si castiga onoarea. Ati organizat o mineriada parlamentara impotriva justitiei (VIDEO)

B1 B1,
Alina Gorghiu: inca actualul premier al Romanie nu mai are legitimitate. Parlamentul are sansa de a-si castiga onoarea. Ati organizat o mineriada parlamentara impotriva justitiei (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat in Camera Deputatilor, inainte de motiunea de cenzura depusa de liberali ca inca actualul premier al Romaniei nu mai are legitimitate, dar ca Parlamentul are. continuă pe B1

Alina Gorghiu: inca actualul premier al Romaniei nu mai are legitimitate. Parlamentul are sansa de a-si castiga onoarea. Ati organizat o mineriada parlamentara impotriva justitiei (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat in Camera Deputatilor, inainte de motiunea de cenzura depusa de liberali ca inca actualul premier al Romaniei nu mai are legitimitate, dar ca Parlamentul are.

Alina Gorghiu, dupa ce deputatii au decis ca premierul nu poate fi urmarit penal: ii cer inca o data demisia lui Victor Ponta (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a cerut din nou demisia premierului Victor Ponta, dupa ce deputatii au decis marti, prin vot ca sfeul Guvernului nu poate fi urmarit penal pentru conflict de interese. Am.

Alina Gorghiu, despre Tariceanu: Fratele siamez al lui Ponta, berbecele PSD. Ce i-a raspuns seful Senatului

Schimb dur de replici intre Alina Gorghiu, copresedintele PNL, si Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, la dezbaterea motiunii impotriva Guvernului Ponta. Gorghiu l-a acuzat pe seful senatorilor ca este fratele siamez din Senat al lui Ponta si ca berbecele PSD, in timp ce Tariceanu a spus ca liderului liberal ca are o problema de legitimitate.

Alina Gorghiu: Toamna va insemna o noua motiune de cenzura din partea PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, dupa ce Parlamentul a respins, vineri, motiunea de cenzura depusa de liberali, ca PNL va initia o alta motiune de cenzura pentru demiterea Guvernului in toamna.

Alina Gorghiu, prinsa cu negocierea pe masa

Alina Gorghiu a fost data de gol de Gabriel Oprea. Desi a negat vehement ca a negociat direct cu liderul UNPR inaintea motiunii de cenzura, Oprea a sustinut contrariul. in schimb, colegul de partid al Alinei.

Alina Gorghiu: PNL propune resetarea scenei politice prin organizarea de alegeri anticipate

Alina Gorghiu a declarat miercuri ca PNL propune resetarea scenei politice prin organizarea de alegeri anticipate, scrie Agerpres. De asemenea, PNL a decis sa anuleze mitingul programat de vineri. Liberalii au luat.

Alina Gorghiu: PSD doreste sa bage pumnul in gura Opozitiei. Se adeveresc amenintarile lui Ponta si ale lui Cazanciuc. Vor sa strice manifestarea pasnica a PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, miercuri, ca, prin mitingul pe care PSD il organizeaza vineri concomitent cu cel al liberalilor, acestia incearca sa bage pumnul in gura Opozitiei, scrie.

Ponta, despre Alina Gorghiu: Parca o vad pe Elena Udrea in 2005

Copresedintele PNL Alina Gorghiu este precum Elena Udrea in 2005, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta, precizand ca i-a spus direct si acesteia impresia sa.

Alina Gorghiu: Astazi a fost un vot comandat de Victor Ponta majoritatii sale parlamentare

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, afirma ca votul de marti din Camera Deputatilor a fost unul comandat de Victor Ponta majoritatii sale parlamentare, ea spunand ca premierul a pierdut astazi si ultimul strop de demnitate pe care.

Alina Gorghiu: Eu ii cer demisia lui Cazanciuc pentru ca este inadmisibil ca un ministru al Justitiei sa ameninte opozitia pentru ca isi exprima opinia (VIDEO)

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, i-a cerut demisia ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, pentru amenintarile pe care acestea le-a facut catre liberali. Eu ii cer demisia lui Cazanciuc pentru ca este.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )