Libnet.ro
UNICEF

22:30

Alina Gorghiu, prinsa cu negocierea pe masa

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu, prinsa cu negocierea pe masa

Alina Gorghiu a fost data de gol de Gabriel Oprea. Desi a negat vehement ca a negociat direct cu liderul UNPR inaintea motiunii de cenzura, Oprea a sustinut contrariul. in schimb, colegul de partid al Alinei. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu, dupa ce deputatii au decis ca premierul nu poate fi urmarit penal: ii cer inca o data demisia lui Victor Ponta (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a cerut din nou demisia premierului Victor Ponta, dupa ce deputatii au decis marti, prin vot ca sfeul Guvernului nu poate fi urmarit penal pentru conflict de interese. Am.

Alina Gorghiu: Astazi a fost un vot comandat de Victor Ponta majoritatii sale parlamentare

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, afirma ca votul de marti din Camera Deputatilor a fost unul comandat de Victor Ponta majoritatii sale parlamentare, ea spunand ca premierul a pierdut astazi si ultimul strop de demnitate pe care.

Alina Gorghiu: Toamna va insemna o noua motiune de cenzura din partea PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, dupa ce Parlamentul a respins, vineri, motiunea de cenzura depusa de liberali, ca PNL va initia o alta motiune de cenzura pentru demiterea Guvernului in toamna.

Alina Gorghiu, despre Tariceanu: Fratele siamez al lui Ponta, berbecele PSD. Ce i-a raspuns seful Senatului

Schimb dur de replici intre Alina Gorghiu, copresedintele PNL, si Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, la dezbaterea motiunii impotriva Guvernului Ponta. Gorghiu l-a acuzat pe seful senatorilor ca este fratele siamez din Senat al lui Ponta si ca berbecele PSD, in timp ce Tariceanu a spus ca liderului liberal ca are o problema de legitimitate.

Alina Gorghiu: inca actualul premier al Romanie nu mai are legitimitate. Parlamentul are sansa de a-si castiga onoarea. Ati organizat o mineriada parlamentara impotriva justitiei (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat in Camera Deputatilor, inainte de motiunea de cenzura depusa de liberali ca inca actualul premier al Romaniei nu mai are legitimitate, dar ca Parlamentul are.

Alina Gorghiu: inca actualul premier al Romaniei nu mai are legitimitate. Parlamentul are sansa de a-si castiga onoarea. Ati organizat o mineriada parlamentara impotriva justitiei (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat in Camera Deputatilor, inainte de motiunea de cenzura depusa de liberali ca inca actualul premier al Romaniei nu mai are legitimitate, dar ca Parlamentul are.

Alina Gorghiu: PNL propune resetarea scenei politice prin organizarea de alegeri anticipate

Alina Gorghiu a declarat miercuri ca PNL propune resetarea scenei politice prin organizarea de alegeri anticipate, scrie Agerpres. De asemenea, PNL a decis sa anuleze mitingul programat de vineri. Liberalii au luat.

Alina Gorghiu: PSD doreste sa bage pumnul in gura Opozitiei. Se adeveresc amenintarile lui Ponta si ale lui Cazanciuc. Vor sa strice manifestarea pasnica a PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, miercuri, ca, prin mitingul pe care PSD il organizeaza vineri concomitent cu cel al liberalilor, acestia incearca sa bage pumnul in gura Opozitiei, scrie.

Ponta, despre Alina Gorghiu: Parca o vad pe Elena Udrea in 2005

Copresedintele PNL Alina Gorghiu este precum Elena Udrea in 2005, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta, precizand ca i-a spus direct si acesteia impresia sa.

Alina Gorghiu: Eu ii cer demisia lui Cazanciuc pentru ca este inadmisibil ca un ministru al Justitiei sa ameninte opozitia pentru ca isi exprima opinia (VIDEO)

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, i-a cerut demisia ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, pentru amenintarile pe care acestea le-a facut catre liberali. Eu ii cer demisia lui Cazanciuc pentru ca este.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )