Libnet.ro
UNICEF

11:30

Alina Gorghiu: PNL va respinge in Parlament ordonanta privind cresterea salariilor demnitarilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alina Gorghiu: PNL va respinge in Parlament ordonanta privind cresterea salariilor demnitarilor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, astazi, dupa sedinta BPN, ca liberalii au decis in mod formal sa respinga in Parlament ordonata privind cresterea salariilor demnitarilor, afirmand ca aceste majorari trebuie discutate in acelasi timp cu. continuă pe Wall-Street Ro

PNL va respinge in Parlament ordonanta care prevede cresterea salariilor demnitarilor

Partidul National Liberal a decis, in sedinta de sambata a Biroului Politic National, sa respinga in Parlament ordonata privind cresterea salariilor demnitarilor. Liberalii sunt de parere ca aceste majorari trebuie discutate in acelasi timp cu Legea salarizarii bugetarilor.

Alina Gorghiu: Guvernul nu a discutat miercuri proiectul de lege privind impozitarea mitei in sistemul sanitar. Sper ca e vorba de renuntarea la o initiativa care umileste medicii romani

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a precizat miercuri, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca proiectul de lege privind impozitarea mitei in sistemul sanitar ar trebui abandonat de Executiv, fiind vorba despre o.

Alina Gorghiu: E nevoie de un vot in Parlamentul Romaniei pana la 1 noiembrie, astfel incat atunci sa fie legea publicata in Monitorul Oficial

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a participat la sedinta partidului de la Gura Humorului, la sfarsitul careia a anuntat subiectele discutate. Am discutat despre prioritatile legislative. Unul dintre ele este.

Alina Gorghiu, despre votul prin corespondenta: E nevoie de un vot in Parlamentul Romaniei pana la 1 noiembrie, astfel incat atunci sa fie legea publicata in Monitorul Oficial (VIDEO)

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a participat la sedinta partidului de la Gura Humorului, la sfarsitul careia a anuntat subiectele discutate. Am discutat despre prioritatile legislative. Unul dintre ele este.

Partidele politice au ajuns la un consens pe Codul Fiscal. Alina Gorghiu: Ma bucur ca avem acest rezultat (VIDEO)

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au declarat joi, ca au ajuns la un consens in ceea ce priveste Codul Fiscal cu reprezentantii celor de la Putere. Totodata, a subliniat Vasile Blaga, ca proiectul.

FOTO. Alina Gorghiu, mesaj de felicitare pentru Republica Moldova

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a scris, joi, pe contul sau de Facebook, cu putin timp inainte de a ajunge la Palatul Parlamentului pentru ultimele negocieri pe Codul Fiscal, ca in urma cu 24 de ani, Republica Moldova si-a afirmat dreptul la identitate nationala si la un nou drum.

Alina Gorghiu, despre Codul Fiscal: Discutia a stat sub zodia prudentei. L-am informat pe Iohannis

Alina Gorghiu sustine ca partea buna este ca a fost agreata cota TVA de 20% din 2016 si de 19% din 2017 si incadrarea in tinta de deficit.

Ordonanta privind recunoasterea diplomelor absolventilor unor forme de studii neautorizate, aprobata

Guvernul a aprobat, miercuri, Ordonanta privind dreptul absolventilor de a beneficia de acte de studii recunoscute la finalizarea unor studii neautorizate, actul normativ prevazand si sanctiuni viitoare pentru institutiile de invatamant care scolarizeaza fara autorizare.

Strategia PNL de a adopta votul prin corespondenta. Alina Gorghiu: Cerem PSD termen-limita de publicare a legii in Monitorul Oficial

Liberalii s-au reunit sambata la Gura Humorului in sedinta Biroului Politic National BPN) pentru a discuta despre prioritatile legislative ale sesiunii parlamentare care sta sa inceapa. Proiectul votului prin corespondenta este cea mai importanta lege pregatita de PNL, dar care nu poate fi adoptata fara votul PSD. De aceea, liberalii au doptat o rezolutie prin care le solicita social-democratilor sa sprijine votul la distanta.

Ce spune Alina Gorghiu despre nediscutarea in Guvern a legalizarii atentiilor pentru medici

Gorghiu mai spune ca Executivul ar trebui sa fie preocupat de imbunatatirea conditiilor de exercitare a profesiei de medic. PNL considera ca e nevoie, in timp, de 6% din PIB pentru sanatate; un astfel de buget ar putea satisface la un nivel superior nevoile cadrelor medicale si ale pacientilor.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )