Libnet.ro
UNICEF

13:00

PNL va respinge in Parlament ordonanta care prevede cresterea salariilor demnitarilor

Hotnews Hotnews,
 PNL va respinge in Parlament ordonanta care prevede cresterea salariilor demnitarilor

Partidul National Liberal a decis, in sedinta de sambata a Biroului Politic National, sa respinga in Parlament ordonata privind cresterea salariilor demnitarilor. Liberalii sunt de parere ca aceste majorari trebuie discutate in acelasi timp cu Legea salarizarii bugetarilor. continuă pe Hotnews

Alina Gorghiu: PNL va respinge in Parlament ordonanta privind cresterea salariilor demnitarilor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, astazi, dupa sedinta BPN, ca liberalii au decis in mod formal sa respinga in Parlament ordonata privind cresterea salariilor demnitarilor, afirmand ca aceste majorari trebuie discutate in acelasi timp cu.

Gorghiu: Conducerea PNL a votat in unanimitate pentru respingerea Ordonantei privind salariile demnitarilor

Alina Gorghiu a anuntat ca Biroul Politic National al PNL a votat in unanimitate respingerea Ordonantei care prevede cresterea salariilor demnitarilor, informeaza Agerpres. PNL a votat, astazi, si formal,.

Liberalii nu sunt de acord cu cresterea salariilor demnitarilor

Biroul Politic National al PNL a votat, sambata, in unanimitate, pentru respingerea Ordonantei pentru cresterea salariilor demnitarilor, a anuntat copresedintele liberalilor Alina Gorghiu.

Guvernul decide AZI cresterea salariilor medicilor cu 25%

Premierul Ponta anunta saptamana trecuta ca pentru sedinta de Guvern din 26 august vor fi pregatite atat o ordonanta de urgenta privind majorarea salariilor angajatilor din sistemul sanitar, cat si un proiect de lege privind responsabilitatea medicilor .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )