Libnet.ro
UNICEF

06:00

Allianz a subscris in Romania prime brute de 61 milioane euro pe asigurari generale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Allianz a subscris in Romania prime brute de 61 milioane euro pe asigurari generale

Primele brute subscrise de grupul german Allianz din asigurari generale in Romania au crescut in primul trimestru cu 5,2%, de la 58 de milioane de euro in urma cu un an la 61 de milioane de euro, avansul fiind datorat in special afacerilor de pe segmentul de proprietate si accident, potrivit raportului financiar publicat azi. continuă pe Ziarul Bursa

Instalatiile de taxare de la metrou, modernizate cu peste 40 milioane euro

Metrorex vrea sa contracteze lucrari de modernizare a instalatiilor de control al accesului la metrou, contractul avand o valoare estimata de 186 milioane lei 42 milioane euro), inclusiv TVA, scrie.

BERD a luat obligatiuni emise de Primaria Bucuresti de 75 milioane euro

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a investit 333 de milioane de lei 75 milioane euro) in emisiunea de obligatiuni de 2,2 miliarde lei 500 milioane euro) lansata de Primaria Bucuresti.

Sonae Sierra a avut profit net de 12,6 milioane euro, in primul trimestru

Sonae Sierra a inregistrat in primele trei luni ale anului un profit net de 12,5 milioane euro, fata de 11,8 milioane euro in aceeasi perioada a anului trecut, reprezentand o crestere de 7%.

BERD a investit 75 milioane euro in obligatiunile emise de Primaria Bucuresti

BERD a investit 333 de milioane de lei 75 milioane euro) in emisiunea de obligatiuni de 2,2 miliarde lei 500 milioane euro) lansata de Primaria Bucuresti, emisiune care este listata din 5 mai pe Bursa de Valori Bucuresti.

CNADNR a gasit constructor pentru finalizarea centurii Tecuci, proiect de 14,5 milioane euro

CNADNR a semnat cu asocierea Eurocogen Filiala Aninoasa - Aleandri Spa - Pasquale Alo039; un contract de 64 milioane lei 14,5 milioane euro), cu TVA, pentru finalizarea constructiei centurii Tecuci, judetul Galati.

Grupul Carpatcement a consemnat un profit brut de 34 milioane euro in Romania

Grupul Carpatcement, membru al grupului international HeidelbergCement, a inregistrat anul trecut, in tara noastra, un profit brut de 34 de milioane de euro, fata de un profit de 28 de milioane de euro consemnat in anul 2013.

in primele patru luni din 2015, Dacia a investit aproape 5 milioane euro in reclame

Potrivit unui raport realizat de mediaTrust, Dacia ocupa primul loc in topul brandurilor auto din Romania cu cele mai multe reclame inregistrate in perioada 1 ianuarie - 30 aprilie 2015, si anume 3. 149 de reclame si un rate card RC) estimat la 4. 716 euro, arata un comunicat transmis redactiei.

Carpatcement a avut profit brut de 34 milioane euro pe plan local, anul trecut

Carpatcement Holding, membru al grupului HeidelbergCement, a inregistrat un profit brut de 34 de milioane de euro, anul trecut, in tara noastra, in crestere cu 22% fata de 28 de milioane de euro inregistrate in 2013, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Situatie tensionata la CE Hunedoara: Sindicatele ies in strada, Guvernul nu gaseste solutii, iar ajutorul de salvare nu poate fi dat pana nu este rambursat un alt sprijin de stat de 8 milioane de euro

Sindicatele energeticienilor din termocentralele de la Deva si Paroseni vor picheta marti sediul Prefecturii Hunedoara pentru a cere rezolvarea problemelor de la Complexul Energetic Hunedoara. Si sindicatul Muntele, reprezentativ la nivelul companiei, intentioneaza sa organizeze un amplu protest, insa pe 22 mai. CE Hunedoara a ajuns intr-o situatie atat de grava incat se afla la un pas de faliment. De altfel, la Tribunalul Hunedoara este inregistrat un dosar de insolventa in care s-au inscris pana acum cinci creditori, lista fiind deschisa si pentru altii pana pe 18 iunie 2015 cand va avea loc sedinta de judecata. Sindicatele mai cer si acordarea ajutorului de stat de 37,7 milioane euro promis de Guvern. Insa sprijinul nu poate fi dat pana nu este returnat un alt ajutor de stat de 8 milioane de euro, acordat in perioada 2008-2011 in urma unor decizii ale fostilor ministri Vosganian si Videanu.

CE a blocat 144 milioane euro din programele de competitivitate si mediu ale Romaniei

Romaniei i-au fost blocate fonduri europene de 144 de milioane de euro de catre Comisia Europeana CE), din cauza unor suspiciuni de nereguli in programele operationale Competitivitate economica si Mediu, conform datelor furnizate azi de Executivul European, potrivit HotNews.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )