Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ce alocatii primesc copiii in Europa. Tara cu cele mai mari alocatii din UE

Playtech Playtech,
Ce alocatii primesc copiii in Europa. Tara cu cele mai mari alocatii din UE

In prezent, copiii cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani din Romania, au o alocatie lunara de 150 de lei, majorata de la 84 de lei in 2019. Daca o transformam in euro la cursul de azi al BNR, am avea aproximativ 30 de euro, adica un euro pe zi. Folosind datele publicate de . continuă pe Playtech

Spionul care a provocat cele mai mari tensiuni intre Israel si SUA a ajuns la Tel Aviv dupa executarea unei pedepse de 30 de ani de inchisoare

Incarcerat timp de 30 de ani in SUA pentru spionaj in favoarea statului israelian, americanul Jonathan Pollard a ajuns in noaptea de marti spre miercuri in Israel, pe aeroportul Ben Gurion, in apropiere de Tel Aviv, unde a fost intampinat de premierul israelian Benjamin Netanyahu, transmit agentiile internationale de stiri.

Cele mai mici si cele mai mari preturi la energia electrica. Analiza ofertelor la data de 2 ianuarie

Ofertele furnizorilor de energie electrica pot fi consultate pe site-ul ANRE, in cadrul comparatoarelor de preturi publicate pentru fiecare judet in parte si Capitala.

ANRE s-a trezit abia cu o zi inainte de finalul anului Recomanda consumatorilor de energie sa incheie contracte pe piata libera pentru a nu plati facturi mai mari din ianuarie

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) face cu o zi inainte de finalul anului ceea ce ar fi trebuit sa inceapa cu mai mult timp inainte. Anunta printr-un comunicat de presa ca peste o zi, piata energiei se liberalizeaza complet, iar consumatorii casnici ar trebui sa incheie contracte in regim concurential, daca nu vor sa plateasca facturi mai mari din ianuarie. ANRE transmite aceasta recomandare dupa trei zile de la izbucnirea scandalului privind facturile la energie.

Top 10 cele mai cele mai vizionate clipuri pe YouTube in 2020

Chiar daca au fost nevoiti sa petreaca cea mai mare parte a anului 2021 in casa, oamenii din toata lumea au avut parte de unele dintre cele mai amuzante momente, pentru ca videoclipurile de pe YouTube au fost o.

Cele mai bune 3 retete de peste pentru Revelion. Trebuie sa mananci neaparat in aceasta seara

Se spune ca in noaptea dintre ani trebuie sa consumi anumite alimente pentru a avea noroc in urmatoarea perioada. Printre acestea se numara si pestele. Iata care sunt cele mai bune 3 retete pentru Revelion! Retete de peste pentru noaptea de Revelion Masa festiva dintre ani este una plina de traditii si obiceiuri pentru romani.

Cele mai indragite traditii de Anul Nou

Anul Nou este prilej de sarbatoare pentru oamenii din intreaga lume. in fiecare regiune, au fost duse mai departe obiceiuri si superstitii din cele mai vechi timpuri. in continuare, va prezentam cele mai indragite traditii de Revelion.

Ce se intampla daca bei 6 cani de apa cu bicarbonat de sodiu. Femeile sunt cele mai avantajate

Despre praful minune se stie deja ca are o multitudine de beneficii asupra sanatatii, insa putini sunt cei care cunosc trucul de mai jos. Punem pariu ca habar nu aveai ce se intampla daca bei 6 cani de apa cu bicarbonat de sodiu pe zi?! Este o solutie extraordinara pentru femei. De ce sa bei .

Cele mai potrivite urari de Anul Nou

A inceput un an nou. Oamenii isi trimite mesaje, isi ureaza la multi ani si se felicita. Iata cele mai potrivite urari pe care le poti face celor dragi.

Capitala, cele mai multe noi cazuri de infectare cu COVID-19

Zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de infectie cu SARS-CoV-2 fata de ultima raportare su.

Noutati pe Netflix in 2021. Ce filme noi intra si care sunt cele mai asteptate seriale ale anului

Luna ianuarie a anului 2021, aduce noutati in ceea ce priveste filmele si serialele de pe Netflix. Totodata, unele dintre cele mai indragite, asteptate si urmarite seriale vor continua. Iata care sunt noutatile in materie de filme pe Netflix 2021. Noutatile in materie de filme pe Netflix 2021 in acest articol puteti descoperi o lista .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )