Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un alt diplomat rus este cercetat in Romania, dupa ce a refuzat sa sufle in alcooltest

B1 B1,
Un alt diplomat rus este cercetat in Romania, dupa ce a refuzat sa sufle in alcooltest

Un alt diplomat rus, secretar al Ambasadei Rusiei la Bucuresti, este cercetat de autoritatile romane dupa ce a refuzat sa sufle in alcooltest. Aflat la volanul unui autoturism cu numar de corp diplomatic, Alexey. continuă pe B1

Ambasadorul Rusiei va fi invitat la sediul MAE, in cazul accidentului rutier provocat de un diplomat rus - Titus Corleatean

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Oleg S. Malginov, va fi invitat cat mai rapid posibil la Ministerul Afacerilor Externe, pentru a discuta despre accidentul produs duminica de un diplomat rus la Bucuresti, a declarat marti ministrul roman de Externe, Titus Corlatean, care si-a exprimat nemultumirea pentru faptul ca soferul a refuzat testul de alcoolemie.

Primarul orasului vasluian Negresti este cercetat penal pentru cruzime fata de animale

Primarul orasului vasluian Negresti este cercetat penal pentru cruzime fata de animale, dupa ce la sfarsitul lunii septembrie mai multi caini comunitari au fost gasiti otraviti pe strazi. Edilul din Negres.

Inca un incident cu diplomati rusi: Secretarul III al Ambasadei Rusiei la Bucuresti, cercetat dupa ce a refuzat sa sufle in alcooltest

Un diplomat rus, secretar III al Ambasadei Rusiei la Bucuresti, este cercetat de autoritatile romane ca urmare a faptului ca a refuzat sa sufle in alcooltest dupa ce a fost oprit, la Snagov, de un filtru al Politiei Rutiere, informeaza surse judiciare citate de agentia Mediafax.

Ponta despre accidentul produs de un diplomat rus: Respectam conventii, dar si noi sa fim ...

Premierul Victor Ponta a declarat din nou, miercuri, ca persoana vinovata trebuie sa plateasca pentru accidentul in care o tanara a fost lovita de un autoturism al Ambasadei Federatiei Ruse, aratand ca Romania respecta conventiile internationale, dar doreste in acelasi timp sa fie respectata ca tara, informeaza Mediafax. Sunt niste conventii internationale pe care Romania le respecta, dar vreau sa fim respectati ca tara. As vrea ca cei care comit fapte ilegale sa plateasca, in Romania sau in .

RECONSTITUIRE-VIDEO: Drama studentei spulberate de un diplomat rus pe trecerea de pietoni

Viata studentei Madalina Bacanu a fost distrusa, duminica seara, cand diplomatul rus Alexander Evciukov nu s-a sinchisit sa reduca viteza masinii in apropierea trecerii de pietoni. A izbit-o din plin. Tanara este in coma la spital, se zbate intre viata.

Tanara accidentata de diplomatul RUS este in STARE CRITICA.

Tanara lovita ieri dupa amiaza pe o trecere de pietoni de o masina a Ambasadei Ruse este in continuare in stare grava, potrivit digi24. ro. Deocamdata, din cauza multiplelor rani, doctorii nu o pot duce in sala de operatie si spun ca urmatoarele ore sunt critice. Fata in varsta de 19 ani are mai multe leziuni la cap, hemoragie cerebrala, dar si o fractura de bazin. A fost supusa deja la doua examene cu computerul tomograf si e internata in sectia de terapie intensiva, unde respira cu ajutorul .

UPDATE. Tanara accidentata de DIPLOMATUL RUS este in COMA.

Tanara de 19 ani lovita de o masina a Ambasadei Rusiei pe o trecere de pietoni din Sectorul 3 al Capitalei este in coma la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Bagdasar-Arseni si are contuzii la creier, a declarat, luni, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, Florian Bica. Pacienta este in stare grava, la Terapie Intensiva. Este in coma, sedata si respira cu ajutor aparatelor, a spus medicul Florian Bica. El a precizat ca tanara are mai multe contuzii .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )