Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ambasadorul Rusiei va fi invitat la sediul MAE, in cazul accidentului rutier provocat de un diplomat rus - Titus Corleatean

Hotnews Hotnews,
Ambasadorul Rusiei va fi invitat la sediul MAE, in cazul accidentului rutier provocat de un diplomat rus - Titus Corleatean

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Oleg S. Malginov, va fi invitat cat mai rapid posibil la Ministerul Afacerilor Externe, pentru a discuta despre accidentul produs duminica de un diplomat rus la Bucuresti, a declarat marti ministrul roman de Externe, Titus Corlatean, care si-a exprimat nemultumirea pentru faptul ca soferul a refuzat testul de alcoolemie. continuă pe Hotnews

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, convocat la MAE in cazul accidentului provocat de un angajat al Ambasadei

40 - Ministrul de Externe Titus Corlatean a declarat, marti, ca l-a convocat pe ambasadorul Rusiei la Bucuresti in cazul accidentului provocat de un angajat al Ambasadei. Acesta a precizat ca.

Ambasadorul Rusiei chemat la MAE

Ministrul de Externe Titus Corlatean a declarat azi ca l-a convocat pe ambasadorul Rusiei la Bucuresti in cazul accidentului provocat de un angajat al Ambasadei si soldat cu ranirea unei tinere pe bulevardul Camil Ressu din Capitala, informeaza sursele de presa.

Ambasadorul Rusiei, CONVOCAT la MAE. DIPLOMATUL care ranit o tanara pe trecerea de pietoni ...

Ministerul roman de Externe analizeaza posibilitatea de a solicita ridicarea imunitatii diplomatului rus care a accidentat o tanara in Bucuresti. Ambasadorul rus urmeaza sa fie convocat la minister, a declarat ministrul de resort, Titus Corlatean, citat de Mediafax. Transmitem asteptarea ca legea sa isi spuna cuvantul si responsabilitatea in fata unei curti de justitie sa se materializeze. Suntem intr-un proces de reflectie interna, care nu e simplu in raport de practica internationala in .

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, chemat la MAE, pentru discutii despre accidentul produs duminica de un diplomat rus

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Oleg S. Malginov, a fost chemat la Ministerul Afacerilor Externe cat mai repede posibil, pentru a discuta cu ministrul Titus Corlatean despre accidentul produs duminica de un.

Mircea Geoana: Rusia ar trebui sa renunte partial la imunitatea diplomatica in cazul accidentului din Bucuresti

Presedintele Comisiei de Politica Externa din Senat, Mircea Geoana, a declarat, marti, ca recomanda Rusiei sa renunte partial la imunitatea diplomatica in cazul accidentului comis de un angajat al.

Mircea Geoana, la RFI: Rusia ar trebui sa renunte partial la imunitatea diplomatica in cazul accidentului din Bucuresti

Presedintele Comisiei de Politica Externa din Senat, Mircea Geoana, spune, la RFI, ca recomanda Moscovei sa renunte partial la imunitatea diplomatica in cazul accidentului comis de un angajat al ambasadei Rusiei la Bucuresti. O tanara de 19 ani a fost lovita de o masina pe o trecere de pietoni din Sectorul 3 al Capitalei. Victima este in coma la Spitalul Bagdasar-Arseni.

UPDATE MAE cere RETRAGEREA imunitatii diplomatului care a provocat accidentul de duminica. ...

UPDATE Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a remis o Nota Verbala prin care se solicita autoritatilor Federatiei Ruse retragerea imunitatii de jurisdictie a diplomatului implicat in accidentul auto de duminica. Ministerul roman de Externe analizeaza posibilitatea de a solicita ridicarea imunitatii diplomatului rus care a accidentat o tanara in Bucuresti. Ambasadorul rus urmeaza sa fie convocat la minister, a declarat ministrul de resort, Titus Corlatean, citat de Mediafax. Transmitem .

Ambasadorul Rusiei, Oleg S. Malginov, se afla la Parchetul general, unde discuta cu seful DIICOT

Ambasadorul Federatiei Ruse la Bucuresti, Oleg S. Malginov, se aflat la ora 13. 00 la sediul Parchetului General, unde discuta cu seful DIICOT, Codrut Olaru, despre traficul de droguri, anunta Romania TV.

Vocea Rusiei: Scandalul stenogramelor din cazul Blejnar - un test pentru Victor Ponta

Stenogramele din cazul Sorin Blejnar, in care a fost interceptata si o convorbire cu presedintele Traian Basescu, arata ca o serie de persoane din serviciile secrete au intors armele impotriva liderului de la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )