Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vocea Rusiei: Scandalul stenogramelor din cazul Blejnar - un test pentru Victor Ponta

B1 B1,
Vocea Rusiei: Scandalul stenogramelor din cazul Blejnar - un test pentru Victor Ponta

Stenogramele din cazul Sorin Blejnar, in care a fost interceptata si o convorbire cu presedintele Traian Basescu, arata ca o serie de persoane din serviciile secrete au intors armele impotriva liderului de la. continuă pe B1

CSM s-a sesizat in cazul STENOGRAMELOR din dosarul BLEJNAR. ...

Inspectia judiciara a Consiliului Superior al Magistraturii a demarat o ancheta pentru a vedea daca procurorul de caz DIICOT in dosarul Motorina a respectat procedura cand a introdus interceptarile cu presedintele Traian Basescu in dosar fara a le secretiza si pentru a investiga o posibila scurgere de informatii de la Tribunalul Brasov. Magistratul de la Tribunalul Brasov caruia i-a fost desemnata judecare cauzei ar fi avut posibilitatea, ca si procurorul de caz, de a secretiza dosarul sau .

Blejnar: Presedintele Traian Basescu iese din scandalul stenogramelor ca un barbat de stat.

Sorin Blejnar a declar at, marti seara, la Gandul Live, ca presedintele Traian Basescu iese din scandalul stenogramelor din dosarul sau ca un barbat de stat, preocupat de incasarea la buget a banilor de la datornici, potrivit Mediafax. Intrebat cum crede ca iese Traian Basescu din scandalul stenogramelor, Blejnar a raspuns: Ca un barbat de stat. El a precizat ca Basescu iese din acest scandal ca fiind preocupat ca sumele datornicilor sa fie incasate la buget, iar statul sa nu fie .

Blejnar: Presedintele Traian Basescu iese din scandalul stenogramelor ca un barbat de stat

Sorin Blejnar a declarat, marti seara, ca presedintele Traian Basescu iese din scandalul stenogramelor din dosarul sau ca un barbat de stat, preocupat de incasarea la buget a banilor de la datornici, scrie.

Vocea Rusiei, despre stenogramele umilitoare: O parte din servicii l-a tradat pe Basescu

Jurnalistii de la Vocea Rusiei au dedicat un material amplu scandalului stenogramelor. Iata ce scriu rusii:Scandalul stenogramelor demonstreaza fara echivoc faptul ca in Romania nu mai exista un stat.

VOCEA RUSIEI Scandalul stenogramelor demonstreaza ca o parte din servicii l-a tradat pe Basescu

Scandalul stenogramelor demonstreaza fara echivoc faptul ca in Romania nu mai exista un stat functional si nici institutii statale functionale, constata postul de radio Vocea Rusiei.

Vocea Rusiei: Interceptarea telefonica a lui Traian Basescu arata ca o parte din servicii au intors armele impotriva acestuia

Vocea Rusiei afirma ca stenogramele din cazul Sorin Blejnar, in care a fost interceptata si o convorbire cu presedintele Traian Basescu, arata ca o serie de persoane din serviciile secrete au intors armele impotriva 'nasului de suflet' de la Cotroceni.

UPDATE Inspectia Judiciara a CSM s-a sesizat din oficiu in cazul stenogramelor convorbirilor lui Blejnar/ Sorin Blejnar: Stenogramele confirma ca am respectat legea. Pot sesiza institutii internationale

Inspectia Judiciara a Consiliului Superior al Magistraturii s-a sesizat din oficiu cu privire la aparitia in mass-media a stenogramelor efectuate in dosarul penal in care s-a dispus trimiterea in judecata a fostului sef ANAF Sorin Blejnar, in care apare si presedintele Traian Basescu, precizeaza CSM intr-un comunicat de presa. UPADTE Fostul sef al ANAF a declarat agentiei Mediafax. ca stenogramele aparute in presa nu fac decat sa confirme ca a respectat legea si spune ca un procuror care participa alaturi de premierul Ponta la raliu nu are legitimitate, anuntand totodata ca ar putea sesiza institutii internationale.

CSM verifica respectarea procedurilor in cazul Blejnar

Inspectia Judiciara a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) s-a sesizat din oficiu, sambata trecuta, in urma aparitiei in presa a unor interceptari privindu-l pe fostul sef al Fiscului Sorin Blejnar, inspectorii verificand daca procurorul Marian Drilea a respectat procedurile in dosarul Blejnar, atasand convorbiri care nu au legatura cu cauza, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )