Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vocea Rusiei: Interceptarea telefonica a lui Traian Basescu arata ca o parte din servicii au intors armele impotriva acestuia

Hotnews Hotnews,
Vocea Rusiei: Interceptarea telefonica a lui Traian Basescu arata ca o parte din servicii au intors armele impotriva acestuia

Vocea Rusiei afirma ca stenogramele din cazul Sorin Blejnar, in care a fost interceptata si o convorbire cu presedintele Traian Basescu, arata ca o serie de persoane din serviciile secrete au intors armele impotriva 'nasului de suflet' de la Cotroceni. continuă pe Hotnews

Vocea Rusiei: Scandalul stenogramelor din cazul Blejnar - un test pentru Victor Ponta

Stenogramele din cazul Sorin Blejnar, in care a fost interceptata si o convorbire cu presedintele Traian Basescu, arata ca o serie de persoane din serviciile secrete au intors armele impotriva liderului de la.

Vocea Rusiei, despre stenogramele umilitoare: O parte din servicii l-a tradat pe Basescu

Jurnalistii de la Vocea Rusiei au dedicat un material amplu scandalului stenogramelor. Iata ce scriu rusii:Scandalul stenogramelor demonstreaza fara echivoc faptul ca in Romania nu mai exista un stat.

REVISTA PRESEI: De ce a putut fi interceptata convorbirea dintre Traian Basescu si Sorin Blejnar.

Discutia telefonica dintre presedinte si fostul sef al ANAF vizand datoriile Rompetrol catre stat s-a purtat, potrivit STS, pe o linie telefonica nesecurizata, desi tema era una de siguranta nationala, scrie Adevarul in editia electronica de luni: Traian Basescu nu si-a depasit atributiile prin discutia respectiva cu Sorin Blejnar. Administratia Prezidentiala nu a putut explica insa de ce presedintele tarii a vorbit pe o tema de siguranta nationala pe o linie telefonica .

Blejnar: Presedintele Traian Basescu iese din scandalul stenogramelor ca un barbat de stat.

Sorin Blejnar a declar at, marti seara, la Gandul Live, ca presedintele Traian Basescu iese din scandalul stenogramelor din dosarul sau ca un barbat de stat, preocupat de incasarea la buget a banilor de la datornici, potrivit Mediafax. Intrebat cum crede ca iese Traian Basescu din scandalul stenogramelor, Blejnar a raspuns: Ca un barbat de stat. El a precizat ca Basescu iese din acest scandal ca fiind preocupat ca sumele datornicilor sa fie incasate la buget, iar statul sa nu fie .

Traian Basescu se afla in Covasna.

Presedintele Traian Basescu se afla, sambata, in statiunea Covasna, afirma surse locale, potrivit carora seful statului este cazat la vila de protocol din oras, informeaza Mediafax. Potrivit unor surse locale, presedintele Traian Basescu a ajuns sambata in jurul pranzului, in statiunea Covasna, fiind cazat la vila de protocol. Surse oficiale au precizat ca seful statului se afla intr-o vizita privata, alaturi de sotia lui, Maria Basescu. Cea mai recenta vizita a presedintelui in zona a .

Cum ar putea PLECA Traian Basescu de la Cotroceni. Nu pregatim o suspendare a presedintelui

USL nu pregateste o suspendare a presedintelui Traian Basescu. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat la TVR ca o demisie a sefului statului ar fi insa benefica pentru Romania. intrebat daca vor a.

Presedintele Traian Basescu si sotia sa au plecat CU ELICOPTERUL din statiunea Covasna.

Presedintele Traian Basescu si sotia sa, Maria, au plecat, duminica dupa-amiaza, cu elicopterul, din statiunea Covasna, dupa ce si-au petrecut week-end-ul la vila de protocol din localitate, seful statului nefacand declaratii presei la plecare, transmite corespondentul MEDIAFAX. Traian Basescu si sotia sa si-au petrecut ziua de duminica la vila de protocol din statiunea Covasna. Potrivit unor surse locale, cei doi au luat masa in vila. La ora 16. 00, seful statului si sotia acestuia au plecat .

Traian Basescu, in Covasna. Seful statului nu a dorit sa comenteze cazul stenogramelor ...

Presedintele Traian Basescu si sotia sa au vizitat, sambata dupa-amiaza, Baile Balvanyos, apoi s-au intors la vila de protocol din statiunea Covasna, seful statului nedorind sa comenteze stenogramele aparute in presa, transmite Mediafax. Traian Basescu a declarat corespondentului MEDIAFAX ca isi petrece week-end-ul in judetul Covasna si ca in cursul zilei de sambata a vizitat Baile Balvanyos si a refuzat sa comenteze aparitia stenogramelor din dosarul lui Sorin blejnar. Reamintim ca in presa .

Cele mai mari minciuni spuse de presedintele Traian Basescu

Razvan Dumitrescu a prezentat in cadrul emisiunii SUBIECTIV un rezumat al celor mai mari minciuni spuse de presedintele Traian Basescu spuse de-a lungul mandatelor sale.

Blejnar: Presedintele Traian Basescu iese din scandalul stenogramelor ca un barbat de stat

Sorin Blejnar a declarat, marti seara, ca presedintele Traian Basescu iese din scandalul stenogramelor din dosarul sau ca un barbat de stat, preocupat de incasarea la buget a banilor de la datornici, scrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )