Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vocea Rusiei, despre stenogramele umilitoare: O parte din servicii l-a tradat pe Basescu

Antena3 Antena3,
Vocea Rusiei, despre stenogramele umilitoare: O parte din servicii l-a tradat pe Basescu

Jurnalistii de la Vocea Rusiei au dedicat un material amplu scandalului stenogramelor. Iata ce scriu rusii:Scandalul stenogramelor demonstreaza fara echivoc faptul ca in Romania nu mai exista un stat. continuă pe Antena3

Vocea Rusiei: Interceptarea telefonica a lui Traian Basescu arata ca o parte din servicii au intors armele impotriva acestuia

Vocea Rusiei afirma ca stenogramele din cazul Sorin Blejnar, in care a fost interceptata si o convorbire cu presedintele Traian Basescu, arata ca o serie de persoane din serviciile secrete au intors armele impotriva 'nasului de suflet' de la Cotroceni.

VOCEA RUSIEI Scandalul stenogramelor demonstreaza ca o parte din servicii l-a tradat pe Basescu

Scandalul stenogramelor demonstreaza fara echivoc faptul ca in Romania nu mai exista un stat functional si nici institutii statale functionale, constata postul de radio Vocea Rusiei.

Vocea Rusiei: Scandalul stenogramelor din cazul Blejnar - un test pentru Victor Ponta

Stenogramele din cazul Sorin Blejnar, in care a fost interceptata si o convorbire cu presedintele Traian Basescu, arata ca o serie de persoane din serviciile secrete au intors armele impotriva liderului de la.

Ponta, despre stenogramele Basescu-Blejnar: CSM sa isi faca treaba.

Premierul Victor Ponta, a declarat, luni, referitor la aparitia in presa a unei convorbiri telefonice intre presedintele Traian Basescu si fostul sef ANAF, Sorin Blejnar, ca stenogramele care nu au legatura cu fapte penale nu au ce cauta intr-un dosar penal. S-a mai intamplat chestia asta cu stenogramele de o suta de ori. Stenogramele care nu au legatura cu fapte penale, n-au ce cauta la dosar, a explicat premierul. Ponta a accentuat faptul ca Consiliul Superior al Magistraturii CSM) nu .

Victor Ponta despre stenogramele aparute in presa: Ne aduc tuturor aminte de ce va lasa mostenire regimul Basescu: ura, mizerie, metode subterane...

Premierul Victor Ponta scrie duminica pe blogul personal, intr-un post intitulat Despre stenograme si autosesizari, ca este de acord cu decizia Inspectiei Judiciare a CSM de a se autosesiza cu privire la aparitia in mass-media a interceptarilor efectuate in dosarul lui Sorin Blejnar, in care apare si presedintele Traian Basescu, dar acuza institutia de dubla masura, intrebandu-se de ce CSM nu a procedat la fel si cand au aparut in presa stenograme despre el. Potrivit lui Ponta, aceasta practica a stenogramelor aparute in spatiul public ne aduc tuturor aminte de ce va lasa mostenire regimul Basescu: ura, mizerie, metode subterane, pentru ca de la el si de la Morar a inceput. De asemenea, premierul spune ca, personal, nu il cunoaste pe procurorul din cazul Blejnar, dar crede insa ca doamna Macovei il stie mult mai bine.

Ministrul Justitiei REFUZA sa spuna daca Drilea face parte din comisia care va participa la ...

Surse judiciare sustin ca procurorul Marian Drilea, autorul interceptarilor din dosarul fostului sef ANAF Sorin Blejnar, ar fi membru in comisia de examinare a candidatilor la functiile de procuror general si procuror sef al DNA. Intervievarea candidatilor a inceput la ora 10,00, iar ministrul a secretizat procedura, desi Comisia Europeana a cerut transparentizare totala pentru a se putea compara prestatiiile candidatilor. Ministrul Justitiei Mona Pivniceru NU a vrut sa ne confirme sau sa ne .

Ministrul Justitiei NU vrea sa spuna daca Drilea face parte din comisia care va participa la ...

Surse judiciare spun ca celebrul- de acum- procuror controversat pilot de curse Marian Drilea, autorul interceptarilor din dosarul fostului sef ANAF Sorin Blejnar, ar fi membru in comisia de examinare a candidatilor la functiile de procuror general si procuror sef al DNA. Intervievarea candidatilor a inceput la ora 10,00, iar ministrul a secretizat procedura, desi Comisia Europeana a cerut transparentizare totala pentru a se putea compara prestatiiile candidatilor. Ministrul Justitiei Mona .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )