Libnet.ro
UNICEF

07:30

Un alt incendiu la sectia ATI a unui spital. Trei pacienti si un medic au murit, in Ucraina

Antena3 Antena3,
Un alt incendiu la sectia ATI a unui spital. Trei pacienti si un medic au murit, in Ucraina

O alta tragedie intr-o sectie ATI, soldata cu morti. De data aceasta, s-a intamplat in Ucraina. continuă pe Antena3

Ucraina: Trei pacienti de la ATI si un doctor au murit intr-un incendiu dintr-un spital Covid

Trei pacienti aflati in sectia de terapie intensiva si un medic de garda au murit in cursul noptii intr-un incendiu izbucnit intr-un spital Covid din Zaporizhzhya, in sud-estul Ucrainei, transmite Reuters.

Ucraina. Trei pacienti si un medic au murit intr-un incendiu la un spital care trateaza cazuri cu COVID-19

Trei pacienti aflati la terapie intensiva si un medic aflat de garda au murit in cursul noptii de miercuri spre joi intr-un incendiu izbucnit intr-un spital care trateaza cazuri cu COVID-19, in orasul Zaporojie din sud-estul Ucrainei, a anuntat joi, 4 februarie, guvernatorul regional citat de Reuters.

Tragedie similara cu cea de la Matei Bals in Ucraina: Trei pacienti si un medic au murit intr-un incendiu la un spital care trateaza cazuri cu COVID-19

O tragedie similara cu cea care a avut loc in Romania, in urma cu o saptamana, s-a petrecut joi in Ucraina. Trei pacienti aflati la terapie intensiva si un medic aflat de garda au murit in cursul noptii.

Radu Tincu: Guvernele, in ultimii ani, s-au concentrat pe dotarea cu aparatura medicala si au uitat ce inseamna infrastructura tehnica, statistica, comunicarea si juridicul unui spital (VIDEO)

Spitalele din Romania au un singur avocat, care vine part time, a declarat Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, care a explicat ca in unitatile sanitare din strainatate departamentele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )