Libnet.ro
UNICEF

09:00

O alta echipa de observatori OSCE a DISPARUT in estul Ucrainei

România Liberă România Liberă,
O alta echipa de observatori OSCE a DISPARUT in estul Ucrainei

Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa a pierdut contactul cu inca o echipa de observatori trimisi in estul Ucrainei, anunta organizatia, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

O noua echipa de observatori OSCE a disparut in estul Ucrainei

Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa a pierdut contactul cu inca o echipa de observatori trimisi in estul Ucrainei, potrivit AFP.

O noua echipa de observatori OSCE a disparut in estul Ucrainei

Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa a pierdut contactul cu inca o echipa de observatori trimisi in estul Ucrainei, anunta organizatia. Miercuri la pranz, Misiunea speciala de monitorizare.

UPDATE. Echipa de observatori OSCE, disparuta in estul Ucrainei, a fost eliberata

Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa a pierdut contactul cu inca o echipa de observatori trimisi in estul Ucrainei, anunta organizatia, informeaza Mediafax.

Membri OSCE, disparuti in estul Ucrainei

Identitatea celor patru observatori ai Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa care au disparut la Donetk a fost stabilita, fiind vorba de un eston, un elvetian, un turc si un danez, acestia fiind probabil capturati de insurgenti prorusi,.

Porosenko promite sa puna capat razboiului din estul Ucrainei

Noul presedinte alUcrainei, Petro Porosenko, a promis, miercuri, ca va pune capat razboiului din estul tarii. Suntem intr-o situatie de razboi in estul Ucrainei, Crimeea a fost ocupata de Rusia.

Rusia cere masuri urgente pentru a se pune capat varsarii de sange din estul Ucrainei

Ministrul de externe rus, Serghei Lavrov, a cerut miercuri masuri urgente pentru a se pune capat varsarii de sange din estul Ucrainei, teatrul unor lupte sangeroase in ultimele doua zile in bastionul.

Rapiri in estul Ucrainei: un preot polonez, sechestrat de separatistii prorusi

Un preot catolic polonez, parintele Pawel Witek, a fost rapit in estul Ucrainei, la Donetk, a anuntat miercuri ministrul polonez de Externe, Radoslaw Sikorski, citat de AFP.

Petro Porosenko vrea sa puna capat razboiului din estul Ucrainei

Noul presedinte ucrainean Petro Porosenko a promis ca va pune capat razboiului din estul Ucrainei, relateaza AFP.

Insurgentii prorusi sustin ca 30 de rebeli au fost ucisi in estul Ucrainei

Un rebel aflat la spitalul din Donetk, in estul Ucrainei, sustine ca au fost aduse 30 de cadavre ale insurgentilor in urma luptelor intense din aceasta zona, relateaza marti Sky News.

Violente in estul Ucrainei. Primarul orasului Donetk i-a sfatuit pe locuitori sa nu iasa din casa

Oleksandr Lukiancenko, primarul orasului Donetk, in estul Ucrainei, i-a sfatuit luni pe locuitori sa nu iasa din casa, dupa declansarea unor lupte intre trupele ucrainene si separatisti prorusi soldate cu victime in randul civililor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )