Libnet.ro
UNICEF

18:30

Alti 9 cetateni romani, localizati de MAE dupa cutremurul devastator din Nepal

Antena3 Antena3,
Alti 9 cetateni romani, localizati de MAE dupa cutremurul devastator din Nepal

MAE a informat duminica ca inca 9 cetateni romani au fost localizati dupa cutremurul devastator din Nepal, toti fiind in siguranta. Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca pe. continuă pe Antena3

MAE: inca 9 cetateni romani, localizati dupa cutremurul din Nepal

MAE a informat duminica ca inca 9 cetateni romani au fost localizati dupa cutremurul din Nepal, toti fiind in siguranta, potrivit Mediafax.

Masurile luate de MAE, dupa cutremurul din Nepal

Misiunea diplomatica din India are in atentie un grup de alpinisti romani aflati intr-o expeditie in regiune, precum si un grup de turisti romani care se afla in Kathmandu, precizeaza Ministerul Afacerilor Externe, intr-un comunicat. Pana in acest moment, MAE nu a primit solicitari pentru oferirea de sprijin consular si nici vreo informatie privind decesul vreunui roman in urma seismului din Nepal.

Patru romani, DATI DISPARUTI dupa cutremurul din Nepal. Doi dintre ei erau in expeditie pe Everest

Patru romani sunt dati disparuti in urma cutremurului de 7. 9 pe Richter care a avut loc in Nepal. Nici autoritatile si nici familiile nu au reusit sa mai ia legatura cu acestia. Doi dintre romanii.

MAE, dupa cutremurul din Nepal: Nu exista vreo confirmare oficiala referitoare la existenta vreunui roman printre victime

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca Ambasada Romaniei la New Delhi a intreprins, in regim de urgenta, demersurile legale pe langa autoritatile competente nepaleze, in vederea obtinerii unor informatii.

Doi romani, BLOCATI in Himalaya dupa cutremurul devastator din Nepal. REACTIA MAE

50 - MAE a stabilit, prin intermediul familiilor, legatura cu cei doi romani aflati in zona afectata de cutremur in Nepal si care erau cautati, acestia fiind in afara oricarui pericol, iar doi.

MAE: Cei 10 cetateni romani aflati in Nepal, printre care 4 alpinisti, sunt BINE

39 - Ministerul de Externe a informat, sambata seara, ca toti cei 10 cetateni romani, sase turisti si patru alpinisti, identificati in Nepal, unde s-a produs un seism cu magnitudinea 7,9, sunt.

MAE: Cei 10 cetateni romani aflati in Nepal, printre care 4 alpinisti, sunt BINE. MESAJUL EMOTIONANT al alpinistului Alex Gavan

39 - Ministerul de Externe a informat, sambata seara, ca toti cei 10 cetateni romani, sase turisti si patru alpinisti, identificati in Nepal, unde s-a produs un seism cu magnitudinea 7,9, sunt.

Avalanse pe Everest, dupa cutremurul din Nepal. Ce scrie alpinistul Alex Gavan. Primele precizari ale MAE

Dupa cutremurul din Nepal, s-au produs o serie de avalanse pe Everest, unde se aflau mai multi alpinisti, printre care si romanul Alex Gavan.

O artista din Romania, disparuta dupa cutremurul din Nepal

Cutremurul devastator din Nepal a afectat si romani aflati in zona muntoasa Himalaya. 10 au fost identificati de Ministerul de Afaceri Externe acolo, iar o artista de la noi a fost data disparuta, stiindu-se ca se afla in aceasta perioada in Nepal.

Serie de avalanse pe Everest dupa cutremurul de 7,9 grade. Alpinistul roman Alex Gavan anunta pe Twitter ca este nevatamat, dar multi, multi oameni sunt pe munte

O serie de avalanse puternice la mare altitudine s-a produs pe Everest dupa cutremurul de 7,9 grade care a lovit sambata dimineata nordul Indiei si Nepalul. Pe Everest se afla in aceasta perioada numerosi alpinisti, proveniti din toate culturile lumii. Alpinistul roman Alex Gavan, aflat intr-o expeditie pe Everest din luna martie, a anuntat pe Twitter ca este nevatamat. Alergand pentru viata din tabara mea, a scris Alex Gavan, adaugand ca multi, multi oameni sunt pe munte. Digi 24 anunta ca patru alpinisti romani sunt in expeditie pe Everest.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2302 seconds )