Libnet.ro
UNICEF

18:30

MAE: inca 9 cetateni romani, localizati dupa cutremurul din Nepal

România Liberă România Liberă,
MAE: inca 9 cetateni romani, localizati dupa cutremurul din Nepal

MAE a informat duminica ca inca 9 cetateni romani au fost localizati dupa cutremurul din Nepal, toti fiind in siguranta, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Alti 9 cetateni romani, localizati de MAE dupa cutremurul devastator din Nepal

MAE a informat duminica ca inca 9 cetateni romani au fost localizati dupa cutremurul devastator din Nepal, toti fiind in siguranta. Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca pe.

MAE: Cei 10 cetateni romani aflati in Nepal, printre care 4 alpinisti, sunt BINE

39 - Ministerul de Externe a informat, sambata seara, ca toti cei 10 cetateni romani, sase turisti si patru alpinisti, identificati in Nepal, unde s-a produs un seism cu magnitudinea 7,9, sunt.

MAE: Cei 10 cetateni romani aflati in Nepal, printre care 4 alpinisti, sunt BINE. MESAJUL EMOTIONANT al alpinistului Alex Gavan

39 - Ministerul de Externe a informat, sambata seara, ca toti cei 10 cetateni romani, sase turisti si patru alpinisti, identificati in Nepal, unde s-a produs un seism cu magnitudinea 7,9, sunt.

Avalanse pe Everest, dupa cutremurul din Nepal. Ce scrie alpinistul Alex Gavan. Primele precizari ale MAE

Dupa cutremurul din Nepal, s-au produs o serie de avalanse pe Everest, unde se aflau mai multi alpinisti, printre care si romanul Alex Gavan.

O artista din Romania, disparuta dupa cutremurul din Nepal

Cutremurul devastator din Nepal a afectat si romani aflati in zona muntoasa Himalaya. 10 au fost identificati de Ministerul de Afaceri Externe acolo, iar o artista de la noi a fost data disparuta, stiindu-se ca se afla in aceasta perioada in Nepal.

Serie de avalanse pe Everest dupa cutremurul de 7,9 grade. Alpinistul roman Alex Gavan anunta pe Twitter ca este nevatamat, dar multi, multi oameni sunt pe munte

O serie de avalanse puternice la mare altitudine s-a produs pe Everest dupa cutremurul de 7,9 grade care a lovit sambata dimineata nordul Indiei si Nepalul. Pe Everest se afla in aceasta perioada numerosi alpinisti, proveniti din toate culturile lumii. Alpinistul roman Alex Gavan, aflat intr-o expeditie pe Everest din luna martie, a anuntat pe Twitter ca este nevatamat. Alergand pentru viata din tabara mea, a scris Alex Gavan, adaugand ca multi, multi oameni sunt pe munte. Digi 24 anunta ca patru alpinisti romani sunt in expeditie pe Everest.

UPDATE Ministerul Afacerilor Externe: Au fost identificati in Nepal 19 cetateni romani care sunt afara oricarui pericol

Ministerul Afacerilor Externe informeaza referitor la situatia cetatenilor romani in urma cutremurului din Nepal,ca, pana in prezent, au fost identificati 19 cetateni romani, care au fost contactati si se afla in afara oricarui pericol.

Ministerul Afacerilor Externe: Au fost identificati in Nepal 10 cetateni romani - sase turisti si patru alpinisti. Toti sunt bine

Pana in prezent, au fost identificati in Nepal 10 cetateni romani: sase turisti si cei patru alpinisti mentionati mai sus. Toti acestia sunt bine, afirma Ministerul Roman de Externe intr-un comunicat cu informatii actualizate la ora 21. 00 sambata.

Avalanse pe Everest, dupa cutremurul din Nepal. Ce scrie alpinistul Alex Gavan

Dupa cutremurul din Nepal, s-au produs o serie de avalanse pe Everest, unde se aflau mai multi alpinisti, printre care si romanul Alex Gavan.

Cutremurul din Nepal: MAE anunta ca misiunea diplomatica nu a primit nicio solicitare de sprijin consular de la cetateni romani din zona afectata

Ministerul roman al Afacerilor Externe informeaza, intr-un comunicat, ca Ambasada Romaniei la New Delhi a intreprins, in regim de urgenta, demersurile legale pe langa autoritatile competente nepaleze, in vederea obtinerii unor informatii suplimentare privind posibila existenta, printre victime, a unor persoane de cetatenie romana, respectiv pentru a acorda asistenta consulara cetatenilor romani potential afectati. MAE precizeaza ca Pana la acest moment misiunea diplomatica nu a primit nicio solicitare de sprijin consular din partea cetatenilor romani aflati in zona afectata si nici vreo confirmare oficiala referitoare la existenta vreunui cetatean roman, printre victime.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2493 seconds )