Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alunecare de teren in Argentina: Patru persoane au murit si cel putin noua au fost date disparute

B1 B1,
Alunecare de teren in Argentina: Patru persoane au murit si cel putin noua au fost date disparute

Cel putin noua persoane au fost date disparute, iar alte patru au murit, vineri, dupa ce o alunecare de teren a acoperit un camping din statiunea turistica El Rodeo, in nord-vestul tarii, a anuntat politia,. continuă pe B1

Serie de atentate cu bomba ce vizau politia, la Cairo: Cel putin patru persoane au murit

Cel putin patru persoane si-au pierdut viata, vineri, in trei atentate comise la Cairo, in decurs de cateva ore, acestea vizand politia, potrivit Ministerului egiptean de INterne, citat de AFP. Vineri dimineata.

Egipt: Patru persoane au murit, in confruntari la manifestatii ce marcheaza trei ani de la revolta

Cel putin patru persoane au fost ucise, sambata, in confruntari in cursul unor manifestatii in Egipt, unde islamisti si simpatizanti ai puterii defileaza sarbatorind trei ani de la revolta din 2011 care.

Trei atentate cu bomba la Cairo: cel putin patru morti.

Cel putin patru persoane au murit, vineri, la Cairo, in urma unor atentate cu bomba comise in doar cateva ore. Atentatele au vizat politia, conform Ministerului Egiptean de Interne. Ultimul atac a fost comis in vestul capitalei egiptene, pe o artera importanta catre Piramidele de la Giza, fara sa provoace victime, a declarat pentru AFP Hani Abdellatif, un purtator de cuvant al ministerului, potrivit Mediafax. Vineri dimineata capitala a fost afectata de un prim atac cu masina-capcana, care .

Cel putin sase morti la Cairo, intr-o serie de atentate cu bomba care au vizat politia

Cel putin sase oameni au murit, iar alte 100 de persoane au fost ranite, vineri, la Cairo, in patru atentate comise impotriva fortelor de ordine din Egipt, informeaza BBC.

Cel putin sase morti la Cairo, intr-o serie de atentate cu bomba vizand politia

Cel putin sase persoane au fost ucise vineri in patru atentate vizand politia de la Cairo, in plina campanie de reprimare a islamistilor si inaintea marcarii a trei ani de la revolta in urma careia a fost.

Victor Ponta cere soferilor care nu au urgente sa nu plece la drum: Mai avem cel putin 24 de ore dificile

Premierul Victor Ponta a facut un apel la conducatorii auto sa nu plece la drum daca nu au urgente pentru a ingreuna situatia autoritatilor, afirmand ca mai avem cel putin 24 de ore dificile.

VIDEO Victor Ponta cere soferilor care nu au urgente sa nu plece la drum: Mai avem cel putin 24 de ore dificile

Premierul Victor Ponta a facut un apel la conducatorii auto sa nu plece la drum daca nu au urgente pentru a ingreuna situatia autoritatilor, afirmand ca mai avem cel putin 24 de ore dificile.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )