Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Victor Ponta cere soferilor care nu au urgente sa nu plece la drum: Mai avem cel putin 24 de ore dificile

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta cere soferilor care nu au urgente sa nu plece la drum: Mai avem cel putin 24 de ore dificile

Premierul Victor Ponta a facut un apel la conducatorii auto sa nu plece la drum daca nu au urgente pentru a ingreuna situatia autoritatilor, afirmand ca mai avem cel putin 24 de ore dificile. continuă pe Hotnews

Victor Ponta cere soferilor care nu au urgente sa nu plece la drum: Mai avem cel putin 24 de ore dificile

Premierul Victor Ponta a facut un apel la conducatorii auto sa nu plece la drum daca nu au urgente pentru a ingreuna situatia autoritatilor, afirmand ca mai avem cel putin 24 de ore dificile.

VIDEO Victor Ponta: Ministerul de Interne este coloana vertebrala a statului roman. In cazul accidentului aviatic de luni, vina nu apartine in niciun caz structurilor MAI

Premierul Victor Ponta a declarat vineri dimineata, intr-o sedinta la Ministerul Afacerilor Interne, cu ocazia preluarii interimatului de catre vicepremierul Gabriel Oprea, ca acest minister este coloana vertebrala a statului roman si ca, in cazul accidentului aviatic de luni, vina nu apartine in niciun caz structurilor MAI, ci altor structuri si institutii ale statului, care de altfel si-au si asumat aceasta vina. S-au asumat raspunderi, chiar daca uneori nu era vorba de vinovatii, raspunderea nu e acelasi lucru cu vinovatia, cred ca seful ISU si-a facut datoria si oamenii din teren de acolo, de la locul accidentului, daca li s-ar fi spus unde sa caute in mod corect, a mai spus Ponta.

VIDEO Victor Ponta: Confirm oficial ca am primit demisia lui Radu Stroe. Gabriel Oprea, interimar. / Este din ce in ce mai evident ca erorile grave care i-au indreptat gresit pe cei care ii cautau pe supravituitori au fost produse de Romatsa si STS

Confirm oficial ca am primit demisia lui Radu Stroe. Am vorbit cu presedintele si am propus ca pe perioada de interimat Gabriel Oprea sa asigure conducerea MAI. Am discutat cu Crin Antonescu si in jurul datei de 1 februarie vom avea propunerea pentru un nou ministru, a anuntat, joi, premierul Victor Ponta, intr-o declaratie de presa la sediul Guvernului.

Victor Ponta: Voi cere in CSAT inlocuirea sefului STS. Seful ROMATSA, demis

O sedinta de urgenta a fost convocata la Palatul Victoria. Victor Ponta, Crin Antonescu, Eugen Nicolaescu si Daniel Chitoiu au discutat la Palatul Victoria despre modul in care au reactionat autoritatile in.

Victor Ponta, la sedinta MAI: O sa va apar cu toate fortele si aveti toata increderea mea (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri, in cadrul sedintei sefilor structurilor Ministerului Afacerilor Interne MAI), ca le ofera toata increderea sa. MAI este coloana vertebrala a statului roman. Am tot.

Victor Ponta: Raportul MCV releva progrese importante si substantiale (VIDEO)

Premierul Victor Ponta este de parere ca raportul MCV prezentat de catre Comisia Europeana arata faptul ca Romania a fpcut progrese importante si substantiale, indiferent de interpretarile politice.

VIDEO UPDATE. Ponta a demis un secretar de stat in MAI si a cerut inlocuirea sefilor ...

08 - Liderul PNL Crin Antonescu a precizat ca nu a discutat cu premierul despre demiterea lui Radu Stroe si ca Victor Ponta i-a prezentat lista cu persoanele care vor fi demise, iar el a fost de acord. Citeste si: UPDATE. Ponta a demis un secretar de stat in MAI si a cerut inlocuirea sefilor Romatsa si STS. Seful IGSU si-a dat demisia UPDATE 12. 22- Seful IGSU, Ion Burlui si-a dat demisia, conform unor surse din Ministerul de Interne. Ministrul Radu Stroe a acceptat. Schimbarea .

Victor Ponta vrea sa infiinteze un comitet de interventie in situatii de urgenta care exista deja

Premierul Victor Ponta a anuntat miercuri ca va fi infiintat, in cel mai scurt timp, la nivelul guvernului, comitetul interministerial de interventie in situatii de urgenta, coordonat de vicepremier. Aceasta este masura pe care premierul vrea sa o adopte pentru a nu se repeta esecul inregistrat in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Insa, un astfel de comitet ar trebui sa functioneze deja, avand in vedere ca exista inca din 2004 acte normative privind infiintarea unui organism interministerial de gestionare a situatiilor de urgenta. Singura diferenta fata de ceea ce functioneaza deja sau ar trebui sa functioneze este ca acest comitet ar fi coordonat la nivel de vicepremier si nu de premier cum este prevazut in prezent.

Victor Ponta va solicita, luni, convocarea CSAT pentru a se discuta modul in care a actionat conducerea STS in privinta accidentului aviatic

Premierul Victor Ponta va solicita, luni, presedintelui Traian Basescu convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. in prezent, premierul a anuntat ca aduna semnaturile necesare din partea a o treime din.

UPDATE Victor Ponta confirma ca va solicita convocarea CSAT pentru demiterea conducerii STS. Premierul aduna in prezent semnaturile necesare

Premierul Victor Ponta a confirmat ca va solicita o reuniune a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) in baza atributiilor sale de vicepresedinte al Consiliului, precizand ca, in prezent, aduna semnaturile necesare din partea a o treime dintre membrii CSAT, transmite Mediafax. Surse oficiale au declarat anterior ca premierul va solicita convocarea CSAT, intr-o sedinta care sa aiba loc la inceputul saptamanii viitoare, pentru a discuta modul in care a actionat conducerea Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni si demiterea directorului general al STS, Marcel Opris.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )