Libnet.ro
UNICEF

00:08

O ambarcatiune s-a rasturnat pe Dunare: Trei persoane au fost grav ranite

B1 B1,
O ambarcatiune s-a rasturnat pe Dunare: Trei persoane au fost grav ranite

O buturuga adusa de viituri, pe Dunare a fost la un pas sa omoare un grup de turisti care mergeau catre Delta. Ambarcatiunea in care acestia se aflau s-a rasturnat in urma impactului cu o barja. Trei. continuă pe B1

O ambarcatiune s-a rasturnat pe Dunare. Trei persoane, grav ranite.

Trei persoane au ajuns la spital, in stare grava, iar alte trei au fost ranite usor, dupa ce ambarcatiunea in care acestia se aflau s-a rasturnat in urma impactului cu o barja, informeaza b1. ro. Capitania Zonala Tulcea a declansat o ancheta in acest caz. Potrivit primelor date, accidentul a avut loc pe inserat, atunci cand vizibilitatea era deja scazuta. Dunarea este atent monitorizata de autoritatile romane care se asteapta ca varful de viitura sa fie atins duminica, 16 iunie. Deja fluviul .

Missouri: Un barbat s-a sinucis dupa ce a impuscat mortal trei persoane

Un barbat din Saint-Louis, Missouri, s-a sinucis, joi, dupa ce a impuscat mortal trei persoane, relateaza DailyMail. Potrivit politiei, atacul armat a fost o crima/sinucidere. Atacatorul si.

FOTO Doua trenuri s-au ciocnit in Argentina. Cel putin trei persoane au murit, alte 150 sunt ranite

Doua trenuri de navetisti s-au ciocnit joi in apropierea capitalei argentiniene Buenos Aires. Pana acum au fost confirmate trei decese, iar autoritatile au anuntat ca alte peste 150 de persoane sunt ranite.

Afganistan: Trei persoane au murit intr-o explozie produsa in fata Curtii Supreme din Kabul

Trei oameni au fost ucisi si alti sapte raniti, marti, in cadrul unui atac kamikaze care a produs o explozie in capitala Afganistanului. Atacatorul se afla intr-o masina cu o bomba pe care a.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )