Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ambarcatiunile cu motor din Delta Dunarii vor avea dispozitive electronice de transmitere: Viteza si pozitia lor vor fi permanent supravegheate

B1 B1,
Ambarcatiunile cu motor din Delta Dunarii vor avea dispozitive electronice de transmitere: Viteza si pozitia lor vor fi permanent supravegheate

Ambarcatiunile cu motor care vor naviga in Delta Dunarii vor fi dotate cu dispozitive electronice de transmitere, astfel incat pozitia si viteza lor sa poata fi permament monitorizate prin statii fixe, pe unele. continuă pe B1

Noi reguli de circulatie pe canalele din Delta Dunarii

Accesul si circulatia navelor si ambarcatiunilor pe canalele si lacurile interioare din perimetrul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii RBDD) se vor desfasura dupa reguli noi, stabilite printr-o Hotarare aprobata astazi de Guvern.

CFR: Canicula va aduce restrictii la traficul feroviar. Trenurile vor avea cel mai probabil intarzieri (VIDEO)

Canicula din Romania va restrictiona traficul feroviar in urmatoarele zile, spune Oana Branzan CRF), care mai precizeaza ca trenurile vor avea cel mai probabil intarzieri. Astazi si maine, CFR a anuntat ca.

Cramele Recas vor avea cea mai moderna linie de imbuteliere din Europa

Cramele Recas vor avea cea mai moderna linie de imbuteliere din Europa, prin care isi va dubla capacitatea, de la 4. 000 de butelii pe ora la 8. 000 pe ora, ajungand pana la circa 19 milioane de litri de vin anual.

Telefoanele inteligente vor avea capacitatea de a se repara singure

Telefoanele inteligente vor avea ecrane capabile sa se repare singure, cu ajutorul unui nou material creat de chimistii de la Universitatea din Bristol. Totul cu ajutorul unui material bazat pe un amestec de chemicale, .

Liderii din zona euro vor participa la un summit extraordinar pe tema crizei din Grecia

Un summit extraordinar la care vor participa liderii din zona euro va avea loc marti, la Bruxelles, a anuntat presedintele Consiliului European, Donald Tusk, potrivit Le Figaro. Summitul.

Surse: Presedintele, premierul, presedintii celor doua Camere si sefa iCCJ vor avea salarii de 21.540 lei brut, dupa majorarea anuntata de Gabriel Oprea

Salariile presedintelui, a premierului, a presedintilor celor doua Camere parlamentare si a sefei iCCJ vor creste pana la 21. 540 lei brut 15. 108 lei net), in vreme ce vicepremierul va primi o indemnizatie de.

Oficial BCE: Bancile din Grecia nu vor mai primi fonduri de urgenta daca nu se va incheia un acord cu creditorii

Daca Guvernul elen nu va reusi sa incheie un acord cu creditorii, bancile din Grecia nu vor mai primi imprumuturi de urgenta prin intermediul facilitatii ELA a Bancii Centrale Europene BCE), a declarat.

Edilii din Sfantul Gheorge vor pune la dispozitie 20 de case de serviciu pentru angajatii primariei care au venituri sub salariul minim pe economie

Angajatii primariei si ai institutiilor subordonate primariei din Sfantu Gheorghe, care au salarii prea mici, vor primi case din partea primariei pentru a nu pleca din din oras, scrie Digi 24. Mai exact, este.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )