Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi reguli de circulatie pe canalele din Delta Dunarii

România Liberă România Liberă,
Noi reguli de circulatie pe canalele din Delta Dunarii

Accesul si circulatia navelor si ambarcatiunilor pe canalele si lacurile interioare din perimetrul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii RBDD) se vor desfasura dupa reguli noi, stabilite printr-o Hotarare aprobata astazi de Guvern. continuă pe România Liberă

Ambarcatiunile cu motor din Delta Dunarii vor avea dispozitive electronice de transmitere: Viteza si pozitia lor vor fi permanent supravegheate

Ambarcatiunile cu motor care vor naviga in Delta Dunarii vor fi dotate cu dispozitive electronice de transmitere, astfel incat pozitia si viteza lor sa poata fi permament monitorizate prin statii fixe, pe unele.

Noi reguli de circulatie in Delta. in anumite zone, se va putea inainta cu 5 kilometri pe ora

Accesul si circulatia navelor si ambarcatiunilor pe canalele si lacurile interioare din perimetrul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, cu exceptia bratelor Dunarii, se fac numai pe baza permisului de acces eliberat de Administratia RBDD.

Guvern: Noi reguli de circulatie pe canalele si lacurile interioare Deltei Dunarii

Accesul si circulatia navelor si ambarcatiunilor pe canalele si lacurile interioare din perimetrul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii RBDD) se vor desfasura dupa reguli noi, stabilite printr-o Hotarare aprobata astazi de Guvern.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )