Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ambasada Germaniei, mesaj dupa votul in cazul lui Victor Ponta: Sprijinim principiile MCV. Guvernul Romaniei s-a angajat sa le implementeze

B1 B1,
Ambasada Germaniei, mesaj dupa votul in cazul lui Victor Ponta: Sprijinim principiile MCV. Guvernul Romaniei s-a angajat sa le implementeze

Ambasada Germaniei a precizat ca sprijina principiile Mecanismului de Cooperare si Verificare, bazate pe valorile europene ale statului de drept si pe care Guvernul Romaniei s-a angajat sa le implementeze,. continuă pe B1

Regulamentul Camerei Deputatilor va fi modificat dupa votul in cazul Ponta

Regulamentul Camerei Deputatilor urmeaza sa fie modificat pentru a reglementa ce se intampla in situatia in care Camera respinge o solicitare a procurorului de inceperea urmaririi penale, cum s-a intamplat in cazul premierului Victor Ponta, a anuntat, miercuri, secretarul Camerei, Nicolae Mircovici, potrivit Mediafax.

Reactia Ambasadei Germaniei, dupa votul in cazul Ponta

Ambasada Germaniei a declarat, miercuri, la o zi dupa votul in cazul Ponta, ca sprijina principiile MCV, bazate pe valorile europene ale statului de drept si pe care Guvernul Romaniei s-a angajat sa le implementeze.

Reactia Ambasadei Marii Britanii, dupa votul in cazul Ponta

Ambasada Marii Britanii a transmis, marti, dupa votul in cazul Ponta, ca Guvernul britanic recunoaste importanta luptei impotriva coruptiei in Romania si necesitatea ca institutiile sistemului judiciar sa poata actiona cu impartialitate.

Regulamentul Camerei Deputatilor, MODIFICAT dupa votul in cazul Ponta

Regulamentul Camerei Deputatilor va fi modificat pentru a reglementa ce se intampla in situatia in care Camera respinge o solicitare a procurorului de incepere a urmaririi penale, cum s-a intamplat in cazul premierului Victor Ponta, a anuntat, miercuri, secretarul Camerei, Nicolae Mircovici.

Calin Popescu Tariceanu, despre votul in cazul lui Victor Ponta: Rolul Parlamentului este de a limita abuzurile si excesele de putere. Justitia este criticabila

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a spus ca rolul Parlamentului este de a limita abuzurile si excesele de putere, referindu-se la votul in cazul premierului Victor Ponta. De asemenea, Tariceanu a.

Calin Popescu Tariceanu, despre votul in cazul lui Victor Ponta: Rolul Parlamentului este de a limita abuzurile si excesele de putere. Justitia este criticabila (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a spus ca rolul Parlamentului este de a limita abuzurile si excesele de putere, referindu-se la votul in cazul premierului Victor Ponta. De asemenea, Tariceanu a.

Votul in cazul premierului Victor Ponta aduce schimbari ale regulamentului Camerei Deputatilor

Regulamentul Camerei Deputatilor privind situatia rezultata in urma respingerii solicitarii de incepere a urmaririi penale, asa cum s-a intamplat in cazul lui Victor Ponta, va fi modificat, a anuntat,.

Iohannis, dupa votul in cazul premierului: Parlamentul nu ar trebui sa obstructioneze actul de justitie. Solutia pentru iesirea din actuala situatie este demisia lui Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce deputatii au decis prin vot ca premierul Victor ponta nu poate fi urmarit penal prentru conflict de interese. Printr-un comunicat postat pe site-ul Administratiei.

Ambasada Germaniei: Sprijinim principiile MCV. Guvernul Romaniei s-a angajat sa le implementeze

Ambasada Germaniei sprijina principiile MCV, bazate pe valorile europene ale statului de drept si pe care Guvernul Romaniei s-a angajat sa le implementeze, a precizat, la solicitarea Mediafax, misiunea diplomatica,dupa ce Camera Deputatilor a respins cererea DNA privind urmarirea penala a lui Ponta.

Klaus Iohannis, reactie dura dupa votul in cazul Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, dupa ce deputatii au respins cerere DNA de urmarire penala a premierului Victor Ponta, ca Parlamentul nu ar trebui sa obstructioneze actul de justitie.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )