Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ambasada Marii Britanii ingrijorata de decizia Parlamentului privind imunitatea alesilor

Antena3 Antena3,
Ambasada Marii Britanii ingrijorata de decizia Parlamentului privind imunitatea alesilor

Situatia din domniu judiciar din Romania este atent urmarita de straini. Ambasada Marii Britanii a anuntat ca urmareste indeaproape deciziile Parlamentului privind imunitatea alesilor, si impartaseste. continuă pe Antena3

Ambasada Marii Britanii, dupa votul in cazul Ochi: Urmarim deciziile privind imunitatea alesilor

Ambasada Marii Britanii a declarat, joi, dupa votul din Camera Deputatilor in cazul lui Ion Ochi, ca va continua sa urmareasca indeaproape situatia din domeniul judiciar din Romania, inclusiv deciziile Parlamentului privind imunitatea alesilor, informeaza Mediafax.

Protest in fata Parlamentului privind normele RCA

Asociatia Societatilor de Service Auto Independente a organizat, miercuri, un protest in fata Parlamentului privind normele RCA, despre care spun ca avantajeaza societatile de asigurari, informeaza Mediafax.

VIDEO Ambasadele SUA si Marii Britanii, reactii dupa votul Parlamentului in cazul Ion Ochi: Sa nu se faca abuz de imunitate pentru a apara pe cineva de raspundere

Nu trebuie sa se faca abuz de imunitatea parlamentara pentru a apara pe cineva de raspundere, a precizat, joi, la solicitarea Mediafax, Ambasada SUA, dupa ce Camera Deputatilor a respins, miercuri, cererea de retinere si arestare preventiva a deputatului PSD Ion Ochi. Ambasada Marii Britanii a precizat la randul ei ca va continua sa urmareasca indeaproape situatia din domeniul judiciar din Romania, inclusiv deciziile Parlamentului privind imunitatea alesilor, si impartaseste preocuparea CE din raportul MCV privind succesul limitat al cererilor DNA de ridicare a imunitatii unor parlamentari.

Protest in fata Parlamentului privind RCA. Manifestantii vor infiintarea unui corp de experti independenti si ii ironizeaza pe Zgonea si Misu Negritoiu

Mai multi manifestanti au protestat astazi in fata Parlamentului, acestia criticand normele RCA si cerand infiintarea unui corp de experti independenti care sa evalueze daunele.

CAF ia nota de decizia CNSC privind licitatia Metrorex

Castigatorul desemnat al licitatiei organizate de Metrorex pentru achizitia garniturilor de tren pentru Magistrala 5, Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles, S. A CAF), ia nota de decizia Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor CNSC) de a suspenda solutionarea contestatiilor depuse de doi participanti la licitatie, pana la finalizarea cercetarilor in aceasta cauza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )