Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ambasada SUA: Amendamentele la Codul Penal, un pas inapoi. Semnal descurajator pentru investitori

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ambasada SUA: Amendamentele la Codul Penal, un pas inapoi. Semnal descurajator pentru investitori

Ambasada SUA la Bucuresti sustine, intr-un comunicat, ca amendamentele la Codul Penal adoptate marti ar reprezenta un pas inapoi pentru Romania si actiunea Parlamentului este un semnal descurajator pentru investitori, care va afecta. continuă pe Wall-Street Ro

Ambasada SUA: Modificarile la Codul Penal, pas inapoi pentru Romania si un semnal negativ pentru investitori

Ambasada SUA sustine ca modificarile aduse Codului Penal de catre parlamentari inseamna un pas inapoi pentru Romania si un semnal descurajator pentru investitori.

Ambasada SUA: Amendamentele la Codul Penal, un pas inapoi pentru Romania

Reactie dura a Ambasadei SUA fata de modificarea Codului Penal: Un pas inapoi pentru Romania, o indepartare de la principiile transparentei si ale statului de drept. Potrivit unui comunicat al Ambasadei,.

Ambasada Olandei: Urmarim cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal

Ambasada Olandei la Bucuresti a precizat, miercuri, la solicitarea Mediafax, ca urmareste cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal prin care Camera Deputatilor a scos presedintele si parlamentarii din categoria functionarilor publici. Ambasada Regatului Tarilor de Jos urmareste cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal, n. r. ) si asteapta evolutiile viitoare, se arata in raspunsul misiunii diplomatice. Camera Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege prin care presedintele si parlamentarii sunt scosi din categoria functionarilor publici prevazuta in Codul Penal.

Ambasada Olandei: Urmarim cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal

Ambasada Olandei la Bucuresti a precizat, miercuri, ca urmareste cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal prin care Camera Deputatilor a scos presedintele si parlamentarii din categoria functionarilor publici.

Comisia Europena: Amendamentele la Codul Penal din Romania, in raportul MCV din ianuarie

Pozitia Comisiei Europene CE) privind amendamentele la Codul Penal din Romania va fi reflectata in raportul de Cooperare si Verificare MCV) din luna ianuarie. Asta a declarat miercuri purtatorul de cuvant Mark Gray, adaugand ca oficialii de orice fel trebuie sa se supuna regulilor referitoare la coruptie si conflict de interese.

Urmarim cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal

Update 14:42 Ambasada SUA: Amendamentele la Codul Penal, un pas inapoi pentru Romania Ambasada SUA considera ca amendamentele la Codul Penal adoptate ieri, in Camera Deputatilor, ar reprezenta un pas inapoi pentru tara noastra, se arata intr-o declaratie remisa redactiei.

Comisia Europena: Politicienii trebuie sa fie egali in fata legii. Amendamentele la Codul Penal din Romania, in raportul MCV din ianuarie

Directia Generala pentru Justitie, condusa de comisarul Viviane Reding, a refuzat sa comenteze amendamentele aduse Codului Penal din Romania, declarand ca acestea vor fi reflectate in raportul de Cooperare si Verificare MCV) din luna ianuarie, dupa cum a precizat purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Mark Gray, in cadrul unei conferinte de presa.

Reactie dura a Ambasadei SUA fata de modificarea Codului Penal: Un pas inapoi pentru Romania, o indepartare de la principiile transparentei si ale statului de drept, un semnal descurajator pentru investitori, care va afecta negativ economia Romaniei

Ambasada SUA a transmis o reactie extrem de dura fata de modificarile Codului Penal din sedinta de ieri a Camerei Deputatilor. Aceasta actiune a Parlamentului reprezinta o indepartare de la principiile transparentei si ale statului de drept si este un semnal descurajator pentru investitori, care va afecta negativ economia Romaniei, se arata in pozitia Ambasadei SUA transmisa HotNews. ro. Reactii negative la adresa votului din Parlament au venit miercuri si din partea Ambasadei Olandei si de la Comisia Europeana.

Reactie dura a Ambasadei SUA fata de modificarea Codului Penal: Un pas inapoi pentru Romania, o indepartare de la principiile transparentei si ale statului de drept, un semnal descurajator pentru investitori, care va afecta negativ economia Romaniei/ Rea

Ambasada SUA a transmis o reactie extrem de dura fata de modificarile Codului Penal din sedinta de ieri a Camerei Deputatilor. Aceasta actiune a Parlamentului reprezinta o indepartare de la principiile transparentei si ale statului de drept si este un semnal descurajator pentru investitori, care va afecta negativ economia Romaniei, se arata in pozitia Ambasadei SUA transmisa HotNews. ro. Reactii negative la adresa votului din Parlament au venit miercuri si din partea Ambasadei Germaniei, Ambasadei Olandei, Comisiei Europene si a Marii Britanii.

Olanda, ingrijorata de amendamentele la Codul Penal. ...

Olanda a transmis ca este ingrijorata de amendamentele Codului Penal. Mesajul a fost transmis prin intermediul Ambasadei Olandei la Bucuresti. Este vorba despre amendamentele prin care presedintele si parlamentarii au fost scosi din categoria functionarilor publici. Ambasada Regatului Tarilor de Jos urmareste cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal, n. r. ) si asteapta evolutiile viitoare, se arata in raspunsul misiunii diplomatice citat de Mediafax. Camera Deputatilor a adoptat, marti, .

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )