Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ambasada SUA: Modificarile la Codul Penal, pas inapoi pentru Romania si un semnal negativ pentru investitori

Adevărul Adevărul,
Ambasada SUA: Modificarile la Codul Penal, pas inapoi pentru Romania si un semnal negativ pentru investitori

Ambasada SUA sustine ca modificarile aduse Codului Penal de catre parlamentari inseamna un pas inapoi pentru Romania si un semnal descurajator pentru investitori. continuă pe Adevărul

Ambasada SUA: Amendamentele la Codul Penal, un pas inapoi. Semnal descurajator pentru investitori

Ambasada SUA la Bucuresti sustine, intr-un comunicat, ca amendamentele la Codul Penal adoptate marti ar reprezenta un pas inapoi pentru Romania si actiunea Parlamentului este un semnal descurajator pentru investitori, care va afecta.

Ambasada SUA: Amendamentele la Codul Penal, un pas inapoi pentru Romania

Reactie dura a Ambasadei SUA fata de modificarea Codului Penal: Un pas inapoi pentru Romania, o indepartare de la principiile transparentei si ale statului de drept. Potrivit unui comunicat al Ambasadei,.

Reactie dura a Ambasadei SUA fata de modificarea Codului Penal: Un pas inapoi pentru Romania, o indepartare de la principiile transparentei si ale statului de drept, un semnal descurajator pentru investitori, care va afecta negativ economia Romaniei

Ambasada SUA a transmis o reactie extrem de dura fata de modificarile Codului Penal din sedinta de ieri a Camerei Deputatilor. Aceasta actiune a Parlamentului reprezinta o indepartare de la principiile transparentei si ale statului de drept si este un semnal descurajator pentru investitori, care va afecta negativ economia Romaniei, se arata in pozitia Ambasadei SUA transmisa HotNews. ro. Reactii negative la adresa votului din Parlament au venit miercuri si din partea Ambasadei Olandei si de la Comisia Europeana.

Reactie dura a Ambasadei SUA fata de modificarea Codului Penal: Un pas inapoi pentru Romania, o indepartare de la principiile transparentei si ale statului de drept, un semnal descurajator pentru investitori, care va afecta negativ economia Romaniei/ Rea

Ambasada SUA a transmis o reactie extrem de dura fata de modificarile Codului Penal din sedinta de ieri a Camerei Deputatilor. Aceasta actiune a Parlamentului reprezinta o indepartare de la principiile transparentei si ale statului de drept si este un semnal descurajator pentru investitori, care va afecta negativ economia Romaniei, se arata in pozitia Ambasadei SUA transmisa HotNews. ro. Reactii negative la adresa votului din Parlament au venit miercuri si din partea Ambasadei Germaniei, Ambasadei Olandei, Comisiei Europene si a Marii Britanii.

Reactii internationale dure fata de modificarea Codului Penal. Pozitia Comisiei Europene, a Ambasadei SUA, Germaniei, Marii Britanii si Olandei / Un pas inapoi pentru Romania, o indepartare de la principiile transparentei si ale statului de drept, un sem

Ambasada SUA a transmis o reactie extrem de dura fata de modificarile Codului Penal din sedinta de ieri a Camerei Deputatilor. Aceasta actiune a Parlamentului reprezinta o indepartare de la principiile transparentei si ale statului de drept si este un semnal descurajator pentru investitori, care va afecta negativ economia Romaniei, se arata in pozitia Ambasadei SUA transmisa HotNews. ro. Reactii negative la adresa votului din Parlament au venit miercuri si din partea Ambasadei Germaniei, Ambasadei Olandei, Ambasada Marii Britanii si Comisiei Europene.

Urmarim cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal

Update 14:42 Ambasada SUA: Amendamentele la Codul Penal, un pas inapoi pentru Romania Ambasada SUA considera ca amendamentele la Codul Penal adoptate ieri, in Camera Deputatilor, ar reprezenta un pas inapoi pentru tara noastra, se arata intr-o declaratie remisa redactiei.

Comisia Europeana, SUA si Olanda desfiinteaza modificarea Codului Penal: Un pas inapoi pentru Romania

Amendarea Codului Penal, votata ieri in Parlament, a starnit reactii de ingrijorare din partea partenerilor externi ai Romaniei, iar modificarile au atras si atentia Comisiei Europene.

Reactii in lant, de peste hotare, la modificarile aduse Codului Penal: Un pas inapoi pentru Romania

Amendarea Codului Penal, votata ieri in Parlament, a starnit reactii de ingrijorare din partea partenerilor externi ai Romaniei, iar modificarile au atras si atentia Comisiei Europene.

Valeriu Zgonea: Modificarile la Codul Penal nu ii protejeaza pe parlamentari de ANI sau DNA, e o ampla dezinformare

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, sustine ca modificarea Codului Penal nu ii face pe parlamentari imuni in fata organelor judiciare si nu ii protejeaza de ANI si DNA, iar ceea ce se intampla in ultimele zile este o ampla campanie de dezinformare. Modificarile aduse Codului Penal nu ii protejeaza in niciun fel pe senatori si deputati de ANI sau DNA, acestia putand fi cercetati in continuare pentru fapte de coruptie, conflict de interese sau incompatibilitati, a declarat miercuri Zgonea, pentru Mediafax.

Comisia Europeana, SUA si Olanda desfiinteaza legea amnistiei: Un pas inapoi pentru Romania

Amendarea Codului Penal, votata ieri in Parlament, a starnit reactii de ingrijorare din partea partenerilor externi ai Romaniei, iar modificarile au atras si atentia Comisiei Europene.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )