Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ambasada SUA din Bucuresti va fi inchisa luni

B1 B1,
Ambasada SUA din Bucuresti va fi inchisa luni

Americanii sarbatoresc luni Ziua Muncii, motiv pentru care Amabasada SUA din Romania va fi inchisa. Institutia isi va relua programul normal de functionare marti. Ziua Muncii se serbeaza. continuă pe B1

intrebare catre Ambasada SUA din Bucuresti:cum sprijiniti concret integritatea Republicii Moldova?

Ambasada SUA de la Bucuresti a remis un comunicat care nu face deloc lumina in ceea ce priveste modul in care Departamentul de Stat se raporteaza la Estul Europei. Ba din contra: declara ca sustine integritatea Republicii Moldova, dar nu vedem sa faca ceva din moment ce de 25 de ani trupe ruse ocupa acest teritoriul.

VIDEO FOTO Un secol de la intrarea Romaniei in Primul Razboi Mondial: Demonstratie si parada cu torte a militarilor pe strazile din Bucuresti

Romania marcheaza un secol de la momentul intrarii in Primul Razboi Mondial, iar Ministerul Apararii Nationale a organizat mai multe actiuni comemorative in Bucuresti si in tara. Luni seara, in fata Cercului Militar National, militari din Brigada 30 Garda Mihai Viteazul din Bucuresti, dar si membri ai Asociatiei Traditia Militara - grup de reconstituire istorica-militara - au facut o demonstratie de manuire a armelor si au defilat intr-o retragere cu torte pe strazile Capitalei, in timp ce fanfara militara a intonat mai multe marsuri, in frunte cu Treceti batalioane romane Carpatii.

in Sectorul 5 din Bucuresti, ajutoare sociale doar pentru cei care fac munca in folosul comunitatii

Consiliul Local al Sectorului 5 din Bucuresti a decis sa nu mai acorde ajutoare sociale persoanelor apte de munca decat daca acestea au un loc de munca stabil sau daca presteaza munca in folosul comunitatii.

Carturesti deschide a opta librarie din Bucuresti, in ParkLake

Lantul de magazine de carte Carturesti deschide a opta librarie din Bucuresti, in ParkLake. Magazinul este situat la primul etaj al mall-ului, are o suprafata de 530 metri patrati si aduna la raft peste 16. 000 de titluri de carte, muzica si film, un.

Explozie la Ambasada Chinei din Kargazstan: Un mort si mai multi raniti

O persoana a fost ucisa si mai multe au fost ranite marti in explozia unei masini capcana in in fata Ambasadei Chinei din Biskek, capitala fostei republici sovietice Kargazstan din.

S-a deschis cel mai nou centru comercial din Bucuresti. Cum arata ParkLake Plaza - GALERIE FOTO

ParkLake, cel mai asteptat si cel mai aparte centru comercial din ultimii ani, si-a deschisusile catre public, in vecinatatea Parcului Titan. Printre numeroasele idei revolutionare pe care le propune.

Demisii in bloc la Spitalul Floreasca din Bucuresti. Managerul spitalului: vor fi anunturi de angajari. EXCLUSIV AUDIO

17 medici de la Unitatea de Primiri Urgente a spitalului Floreasca si-au dat demisia in urma presiunii psihologice si a modului de comportare a managerului interimar al spitalului, medicul Sorin Paun. Este vorba despre jumatate dintre cei 31 de medici angajati la SMURD Bucuresti. Doctorii sunt nemultumiti de lipsa medicamentelor si de comportamentul managerului spitalului, care a fost instalat in functie in primavara acestui an. Medicii spun ca vor ramane in preaviz doua saptamani, asa ca activitatea spitalului nu va fi perturbata pe termen scurt.

Evaziune de 10 milioane de euro. Perchezitii la firmele familiei Tudor din Bucuresti, Valcea si Constanta. Noua suspecti sunt audiati

Afacerile de zeci de milioane de euro ale familiei Maria si Ion Tudor, originari din Ramnicu Valcea, sunt in vizorul Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. Anchetatorii ii suspecteaza de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul produs statutului intre anii 2006-2016 fiind estimat la circa 10 milioane de euro.

Evaziune de 10 milioane de euro. Perchezitii la firmele familiei Tudor din Bucuresti, Valcea si Constanta

Afacerile de zeci de milioane de euro ale familiei Maria si Ion Tudor, originari din Ramnicu Valcea, sunt in vizorul Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. Anchetatorii ii suspecteaza de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul produs statutului intre anii 2006-2016 fiind estimat la circa 10 milioane de euro.

Soferul din Bucuresti, prins dupa o postare a politistului Godina, arestat preventiv. Vaitis: Sigur ca am regrete

Soferul care a accidentat mortal o femeie in Bucuresti si a fugit, fiind prins la indemnul politistului Marian Godina, va fi arestat preventiv, a decis Judecatoria Sectorului 3.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )