Libnet.ro
UNICEF

05:00

Evaziune de 10 milioane de euro. Perchezitii la firmele familiei Tudor din Bucuresti, Valcea si Constanta

România Liberă România Liberă,
Evaziune de 10 milioane de euro. Perchezitii la firmele familiei Tudor din Bucuresti, Valcea si Constanta

Afacerile de zeci de milioane de euro ale familiei Maria si Ion Tudor, originari din Ramnicu Valcea, sunt in vizorul Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. Anchetatorii ii suspecteaza de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul produs statutului intre anii 2006-2016 fiind estimat la circa 10 milioane de euro. continuă pe România Liberă

Evaziune de 10 milioane de euro. Perchezitii la firmele familiei Tudor din Bucuresti, Valcea si Constanta. Noua suspecti sunt audiati

Afacerile de zeci de milioane de euro ale familiei Maria si Ion Tudor, originari din Ramnicu Valcea, sunt in vizorul Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. Anchetatorii ii suspecteaza de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul produs statutului intre anii 2006-2016 fiind estimat la circa 10 milioane de euro.

16 perchezitii in Bucuresti si in judetele Valcea si Constanta, intr-un dosar de evaziune fiscala de 10 milioane de euro

Politisti si procurori efectueaza, miercuri, 16 perchezitii in Bucuresti si in judetele Valcea si Constanta la persoane banuite ca ar fi creat, in ultimii zece ani, un prejudiciu de aproximativ 10 milioane de euro, prin evaziune fiscala si spalare de bani, urmand sa fie puse in executare noua mandate de aducere.

Evaziune de 10 milioane de euro. Perchezitii in Bucuresti, Valcea si Constanta

Politistii efectueaza, miercuri, 16 perchezitii in municipiul Bucuresti si in judetele Valcea si Constanta la persoane fizice si juridice banuite de evaziune fiscala si spalare de bani, in acest caz prejudiciul ridicandu-se la circa 10 milioane de euro. Vor fi puse in executare noua mandate de aducere.

Gigi Becali, exuberant dupa transferul lui Nicusor Stanciu: E mare lucru sa aduci 10 milioane de euro, sa ii aduci in circuitul economic al Romaniei(VIDEO)

Gigi Becali, principalul finantator al Stelei, a comentat pentru B1TV transferului lui Nicusor Stanciu la Anderlecht pentru 9,8 milioane de euro. Omul de afaceri a afirmat ca vrea sa fie lasat sa aduca bani.

Indicii, in apreciere, pe fondul unui rulaj de 5,3 milioane euro

Principalii indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in urcare, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 5,36 milioane euro, mai mare decat luni 1,9 milioane euro).

Lichiditatea a fost una extrem de mica, de doar 1,9 milioane euro

Principalii indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in urcare, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 8,6 milioane de lei 1,9 milioane euro), mai mic decat cel consemnat vineri 2,7 milioane euro).

Omul de afaceri Stefan Vuza vrea sa preia Oltchim cu peste 100 de milioane de euro, fara platforma petrochimica Bradu

Chimcomplex, parte a grupului Serviciile Comerciale Romane SCR), controlat de omul de afaceri Stefan Vuza, va depune o oferta pentru a participa la licitatia de vanzare a combinatului chimic Oltchim Ramnicu Valcea, aceasta depasind 100 de milioane de euro.

Litoral 2016: Inspectorii Antifrauda au sanctionat peste 2.000 de firme de la malul marii cu 10 milioane de lei

Inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala DGAF) au verificat 2. 080 de firme de pe litoral in perioada 1 iulie 26 august si au aplicat sanctiuni totale de 10,4 milioane de lei 2,3 milioane de euro), potrivit unui comunicat al DGAF.

Deschiderea Centrului de Agrement de 10 milioane de euro din Poiana Brasov a fost amanata din nou pana in noiembrie

Centrul de Agrement este cea mai asteptata si cea mai mare investitie din Poiana Brasov din ultimii zece ani. Trebuia sa fie gata de doi ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )