Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ambasadorul Marii Britanii in Romania, speaker la conferinta TEDxBucharest 2013.

România Liberă România Liberă,
Ambasadorul Marii Britanii in Romania, speaker la conferinta TEDxBucharest 2013.

Ambasadorul Marii Britanii in Romania, Martin Harris, va sustine un discurs inspirational la cea de-a cincea editie a conferintei TEDxBucharest, care va avea loc in data de 9 noiembrie la Auditorium Pallady din Capitala. Organizatorii conferintei au dezvaluit si alti speakeri, printre care Dorin Stefan, unul dintre cei mai importanti arhitecti romani, Grigore Lese, etnomuzicolog si profesor la Facultatea de Litere a Universitatii din Bucuresti, precum si Florin Georgescu, doctor in psihologie . continuă pe România Liberă

Florin Georgescu cel care vede dincolo de limite, la TEDxBucharest 2013

TEDxBucharest, 2013 aduce in fata publicului o persoana remarcabila - Florin Georgescu. Desi este nevazator, acesta a reusit sa priveasca dincolo de limite a facut turul Romaniei pe o bicicleta tandem, apoi s-a aventurat intr-o experienta si mai provocatoare: a pedalat spre Jocurile Paralimpice pana la Londra. Florin Georgescu priveste inapoi cu mandrie.

Telegrama din cel de-al Doilea Razboi Mondial: Churchill se temea ca Franta ar fi putut declara razboi Marii Britanii in 1940

Winston Churchill se temea ca Franta va declara razboi Marii Britanii in 1940, potrivit unei telegrame trimise de catre premierul britanic guvernatorilor coloniilor si vandute duminica la licitatie in apropiere de Londra, informeaza AFP.

Winston Churchill se temea ca Franta ar fi putut declara razboi Marii Britanii in 1940

Winston Churchill se temea ca Franta va declara razboi Marii Britanii in 1940, potrivit unei telegrame pe care fostul premier britanic a adresat-o guvernatorilor coloniilor si care a fost vanduta duminica la o.

DEZVALUIRI: Churchill se temea ca Franta ar fi putut declara razboi Marii Britanii in 1940.

Winston Churchill se temea ca Franta va declara razboi Marii Britanii in 1940, potrivit unei telegrame adresate de catre premierul britanic guvernatorilor coloniilor si vandute duminica la licitatie in apropiere de Londra. Mesajul, datat la 4 iulie 1940, a fost trimis la o zi dupa lansarea unui atac britanic sangeros impotriva flotei franceze aflate in rada portului Mers-el-Kebir, in nord-vestul Algeriei, in iulie 1940, potrivit Mediafax. In telegrama, clasata cu mentiunea secret, .

Costurile apartenentei Marii Britanii la UE sunt mai mari decat beneficiile

Costurile apartenentei Marii Britanii la Uniunea Europeana, respectiv de respectare a reglementarilor pietei unice, sunt mai mari decat beneficiile, considera 46% dintre liderii de afaceri britanici participanti la un sondaj de opinie realizat de.

Costurile apartenentei Marii Britanii la UE sunt mai mari decat beneficiile

Costurile apartenentei Marii Britanii la Uniunea EuropeanaUE) sunt mai mari decat beneficiile, considera 46% dintre liderii de afaceri britanici participanti la un sondaj de opinie realizat de YouGovPoll, potrivit Bloomberg.

Romania este un paradis agricol

Miza Romaniei rezida in aparitia unei economii rurale viabile si a unei amenajari teritoriale coerente, a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, ambasadorul Frantei in Romania, Philippe Gustin, la evenimentul de lansare a Cartii Albe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )