Libnet.ro
UNICEF

05:00

Costurile apartenentei Marii Britanii la UE sunt mai mari decat beneficiile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Costurile apartenentei Marii Britanii la UE sunt mai mari decat beneficiile

Costurile apartenentei Marii Britanii la Uniunea EuropeanaUE) sunt mai mari decat beneficiile, considera 46% dintre liderii de afaceri britanici participanti la un sondaj de opinie realizat de YouGovPoll, potrivit Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Costurile apartenentei Marii Britanii la UE sunt mai mari decat beneficiile

Costurile apartenentei Marii Britanii la Uniunea Europeana, respectiv de respectare a reglementarilor pietei unice, sunt mai mari decat beneficiile, considera 46% dintre liderii de afaceri britanici participanti la un sondaj de opinie realizat de.

Business Report: Prima casa in lei, inaccesibila romanilor; 49,3 milioane de euro pe zi - Atat pierde statul din evaziunea fiscala. Cinci metode de furt; Meseria in care salariul unui incepator pleaca de la 335.000 de dolari

Povestea din spatele frigiderelor de la Arctic. Veniturile din export ale producatorului Arctic Gaesti au crescut de 9 ori in ultimii 10 ani. Costurile apartenentei Marii Britanii la UE sunt mai mari decat beneficiile. Costurile apartenentei Marii Britanii la Uniunea EuropeanaUE) sunt mai mari decat beneficiile, considera 46%.

21 de zone seismice, REACTIVATE de cutremurele din Galati. Falia Ramnicu Valcea-Snagov, mult mai PERICULOASA decat cea din Vrancea

Cutremurele de suprafata sunt mult mai periculoase decat cele de adancime. Aproape 21 de zone seismice din Romania au fost reactivate de cutremurele din Galati, a declarat generalul Emil Strainu, fost.

Prognoza meteo pentru weekend: Vremea continua sa fie mai calda decat in mod normal pentru aceasta data

Sambata, vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta data, indeosebi in regiunile intracarpatice. In cursul zilei cerul va fi variabil, cu innorari temporare in sudul si estul teritoriului, unde cu totul izolat vor fi conditii de burnita sau ploaie slaba. Noaptea, vor fi innorari si pe arii restranse va ploua slab in vestul si nordul tarii, informeaza Mediafax.

Ministerul Economiei: Romania are un indice de competitivitate de trei ori mai mic decat media din UE

In Romania, indicele de competitivitate este de 0,31, de trei ori mai mic decat media din Uniunea Europeana care este de 1, potrivit secretarului de stat din Ministerul Economiei, Adrian Ciocanea. Declaratia a fost facuta cu ocazia lansarii in dezbatere publica a Strategiei Nationale de Competitivitate. La randul sau, Andrei Gerea, ministrul Economiei, a precizat ca indicele de competitivitate a crescut de la 0,13 in 1991, la 0,29 in 2007 si la 0,31 in acest an.

Ce cumpara romanii din hipermarketuri si supermarketuri. Cum arata cosul de cumparaturi in cele mai mari judete din tara

Alimentele reprezinta peste 68% din cumparaturile romanilor in hiper si supermarketuri, locuitorii din Timis alocand o pondere mult mai mare acestor produse, de 70,4%, in timp ce Sibiul se afla la polul opus, cu 63,8%, potrivit unui studiu realizat de RetailZoom in cele mai mari zece judete, citat de Mediafax. Studiul a analizat vanzarile retelelor de retail Carrefour, cora, Mega Image, Penny Market, Metro Profi, Billa si Inmedio din judetele Bacau, Timis, Sibiu, Ilfov, Iasi, Brasov, Prahova, Cluj, Constanta si din Bucuresti in primele noua luni ale anului.

FOTO Tezaurul Sfantului Gennaro, mai scump decat bijuteriile coroanei britanice, este expus la Roma

O colectie napolitana cu bijuterii somptuoase, ascunsa timp de secole, este deschisa pentru a fi vizitata la Roma. Colectia, estimata a fi mai scumpa decat bijuteriile coroanei din Anglia, este rar expusa.

Se dezmembreaza una dintre cele mai mari companii vinicole din Moldova

Actionarii intreprinderii Agrovin Bulboaca au decis sa reorganizeze compania prin dezmembrare si transmiterea a celei mai mari parti din patrimoniu la alte patru noi societati.

VIDEO Rowan Atkinson, actorul care l-a interpretat pe Mr. Bean, a fost decorat de Regina Marii Britanii

Actorul britanic Rowan Atkinson, cel care a interpretat mai bine de sase ani celebrul personaj Mr. Bean, a primit, miercuri, titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic, scrie The Telegraph.

Europa are mai multi someri decat populatia Romaniei. Este una dintre cele mai mari probleme ale UE

Peste 26 de milioane de europeni nu au un loc de munca, conform celor mai recente studii. in aceasta situatie, somajul a devenit una dintre cele mai mari probleme ale Uniunii Europene, spun autoritatile de la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )