Libnet.ro
UNICEF

05:00

Prognoza meteo pentru weekend: Vremea continua sa fie mai calda decat in mod normal pentru aceasta data

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru weekend: Vremea continua sa fie mai calda decat in mod normal pentru aceasta data

Sambata, vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta data, indeosebi in regiunile intracarpatice. In cursul zilei cerul va fi variabil, cu innorari temporare in sudul si estul teritoriului, unde cu totul izolat vor fi conditii de burnita sau ploaie slaba. Noaptea, vor fi innorari si pe arii restranse va ploua slab in vestul si nordul tarii, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Vremea se raceste. Prognoza meteo pentru joi si vineri.

Minime cuprinse intre 3 si 13 grade Celsius si maxime de pana la 21 de grade. Asa va fi ziua de joi, din punctul de vedere al regimului termic. Cu toate acestea, meteorologii spun ca temperaturile raman usor mai mari fata de cele normale pentru aceasta perioada. Citeste si: Temperaturi peste medie si ploi slabe. Prognoza meteo pana pe 10 noiembrie Cerul va fi variabil, cu innorari, iar in primele ore si din nou noaptea va fi ceata pe arii restranse, indeosebi in sudul si estul tarii, unde cu .

Prognoza meteo pentru joi si vineri: Vremea se raceste

Joi, desi valorile termice vor marca o scadere fata de ziua anterioara, vremea va fi usor mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari, iar in primele ore si din nou noaptea va fi ceata pe arii restranse, indeosebi in sudul si estul tarii, unde cu totul izolat va ploua slab sau va burnita.

Nicolescu: Exclus ca bugetul Sanatatii sa fie mai mic in 2014.

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu a declarat miercuri seara ca este exclus ca bugetul ministerului sa fie mai mic in 2014 decat in 2013. Sper intr-un buget mai mare in 2014. Eu cred ca datoria mea ca ministru este sa incerc sa obtin cat mai mult din bugetul pe care il are tara, a declarat Eugen Nicolaescu la B1 TV.

STUDIU: Morcovii ii ajuta pe barbati sa fie mai fertili.

Morcovii fac parte din legumele care ajuta la imbunatatirea calitatii spermei, iar barbatii care consuma aceste vegetale sunt mai fertili, potrivit unui nou studiu realizat de cercetatorii americani si citat de Mediafax. Cercetatorii care au investigat efectele fructelor si legumelor asupra sanatatii spermei au descoperit ca morcovii ofera cele mai bune rezultate. Acestia au un efect bun asupra motilitatii capacitatea de miscare) a spermatozoizilor. Cercetatorii de la Universitatea Harvard .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )