Libnet.ro
UNICEF

06:30

Se dezmembreaza una dintre cele mai mari companii vinicole din Moldova

Adevărul Adevărul,
Se dezmembreaza una dintre cele mai mari companii vinicole din Moldova

Actionarii intreprinderii Agrovin Bulboaca au decis sa reorganizeze compania prin dezmembrare si transmiterea a celei mai mari parti din patrimoniu la alte patru noi societati. continuă pe Adevărul

(P) Cele mai mari lucrari de infrastructura din Craiova finantate prin Regio

La inceputul lunii septembrie 2013 a fost inaugurat pasajul subteran din centrul Municipiului Craiova, a doua cea mai importanta lucrare de infrastructura rutiera finalizata de Consiliul Local cu sprijinul Regio,.

Vocea Romaniei a inregistrat, sambata seara, cele mai mari audiente din istoria show-ului

Sambata seara, 26 octombrie, Vocea Romaniei a avut cea mai urmarita editie din istoria show-ului pana in prezent, iar Pro Tv a fost lider absolut de adudienta pe toate segmentele de public cu cifre record.

Telefonica isi vinde operatiunile din Cehia.

Una dintre cele mai mari companii telecom din Europa, Telefonica SA, negociaza cu fondul PPF Group vanzarea diviziei din Cehia, potrivit unor surse apropiate situatiei citate de Bloomberg. Telefonica este una dintre cele mai mari companii telecom din Europa si detine 69% din actiunile Telefonica Czech Republic. PPF este singurul investitor interesat de divizia ceha a companiei spaniole, iar tranzactia ar putea fi anuntata in luna noiembrie, au adaugat sursele. Contactati de Bloomberg, .

Microsoft Summit 2013 Unul dintre cele mai importante evenimente IT ale toamnei

Foarte multi oameni din cercul meu de cunostinte si prieteni vor participa la Microsoft Summit 2013, eveniment ce va avea loc pe 6-7 Noiembrie, in Bucuresti. Pentru mine, alaturi de How To Web 2013, este unul din cele mai interesante evenimente IT ale toamnei bucurestene. Daca nu ati auzit de eveniment, iata cateva detalii interesante despre agenda si invitatii care vor participa.

Desoperire record facuta de astronomi. A fost identificat unul din cele mai bogate sisteme planetare de pana acum

Astronomii au identificat unul dintre cele mai bogate sisteme planetare descoperite pana in prezent, care include sapte planete. Descoperirea celei de-a saptea planete in jurul stelei pitice KIC 11442793 ar putea.

Cea mai DULCE placere distruge lumea. Cele mai importante institutii financiare vor sa TAXEZE zaharul

Zaharul distruge lumea si ar trebui taxat! Aceasta este concluzia uneia dintre cele mai importante institutii financiare la nivel mondial. Numarul obezilor si al bolnavilor de diabet a crescut alarmant si tot.

Cele mai periculoase clanuri mafiote din Capitala s-au batut cu sabii si cutite in mijlocul strazii. Doi interlopi, in stare grava la spital

Doua dintre cele mai periculoase clanuri ale Capitalei, Sportivilor si Metin, s-au batut in mijlocul strazii cu sabii si cutite. Doi interlopi au fost raniti si au ajuns la spital, unul fiind in stare.

Noi MODIFICARI introduse de Google: Vor fi afectati publisherii si companiile de marketing.

Google a anuntat ca va limita drastic informatiile pe care companiile de marketing si publisherii le primesc despre cuvintele cheie care genereaza trafic pe site-urile acestora, informeaza site-ul adage. com, citat de Mediafax. Google va furniza in continuare informatii despre cuvintele cheie pentru gasirea advertiserilor, insa, in urma acestor modificari, multe companii de marketing si numerosi publisheri se vor confrunta cu pierderi. Aceasta este una dintre cele mai mari pierderi de date cu .

Sesiuni despre HTML5 si inteligenta artificiala in programare sustinute de un castigator al titlului Microsoft MVP

Softbinator, una dintre cele mai mari comunitati de programatori din Bucuresti, are editie speciala pentru evenimentul Talks. il are invitat joi, 31 octombrie, peElad Katz care va discuta despre HTML5, noul standard in online, si inteligenta artificiala. Katz este senior architect la Sela Group si Microsoft MVP Most Valuable Professional).

Caru' cu vedete: Despartire neasteptata in showbiz. S-au iubit cu pasiune, dar el nu i-a iertat fosta dragoste; Din bogatasul Hollywoodului, Mel Gibson a ajuns aproape lefter; Monica Gabor a pozat goala!

Andreea Raicu ar fi facut orice ca imaginile acestea sa nu fie publicate vreodata. Una dintre cele mai mari probleme ale femeilor si, se spune, mai des in ultima vreme si a barbatilor), celulita le da batai de cap pana si celor mai dorite femei, vedetele. In sfarsit, adevarul iese la iveala! Lucian Viziru a fugit din Romania din cauza bancilor! A fost executat silit pentru o datorie de 180. 000 de euro. In vara acestui an, Lucian Viziru a lasat Romania pentru a se stabili in Germania, acolo unde, in prezent, lucreaza ca instructor la o scoala de tenis din Stuttgart.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )