Libnet.ro
UNICEF

08:00

(P) Cele mai mari lucrari de infrastructura din Craiova finantate prin Regio

Antena3 Antena3,
(P) Cele mai mari lucrari de infrastructura din Craiova finantate prin Regio

La inceputul lunii septembrie 2013 a fost inaugurat pasajul subteran din centrul Municipiului Craiova, a doua cea mai importanta lucrare de infrastructura rutiera finalizata de Consiliul Local cu sprijinul Regio,. continuă pe Antena3

Se dezmembreaza una dintre cele mai mari companii vinicole din Moldova

Actionarii intreprinderii Agrovin Bulboaca au decis sa reorganizeze compania prin dezmembrare si transmiterea a celei mai mari parti din patrimoniu la alte patru noi societati.

Cele mai periculoase clanuri mafiote din Capitala s-au batut cu sabii si cutite in mijlocul strazii. Doi interlopi, in stare grava la spital

Doua dintre cele mai periculoase clanuri ale Capitalei, Sportivilor si Metin, s-au batut in mijlocul strazii cu sabii si cutite. Doi interlopi au fost raniti si au ajuns la spital, unul fiind in stare.

Vocea Romaniei a inregistrat, sambata seara, cele mai mari audiente din istoria show-ului

Sambata seara, 26 octombrie, Vocea Romaniei a avut cea mai urmarita editie din istoria show-ului pana in prezent, iar Pro Tv a fost lider absolut de adudienta pe toate segmentele de public cu cifre record.

Bistrita-Nasaud, printre cele mai putin urbanizate judete din tara

In cadrul sedintei de Colegiu Prefectural de astazi, seful Directiei Regionale de Statistica, Mircea Chira a precizat faptul ca potrivit datelor ultimului recensamant al populatiei, Bistrita-Nasaud ramane printre cele mai putin urbanizate judete din Romania.

How to Web 2013: care sunt cele mai bune startup-uri din Europa de Est? Finalistele de la Startup Spotlight

Startup-urile finaliste la competitia Startup Spotlight, desfasurata in cadrul How to Web 2013 Bucuresti au fost stabilite. Cele 32 echipe vin din Romania, dar si din alte tari.

Surprinzator! Cele mai performante fonduri de investitii din lume sunt in Grecia, cu randamente de peste 100%

Cele mai performante fonduri de investitii din lume au inregistrat randamente de peste 100% in ultimele 12 luni, pariind pe obligatiuni guvernamentale grecesti, odata cu revenirea increderii investitorilor in.

Telefonica isi vinde operatiunile din Cehia.

Una dintre cele mai mari companii telecom din Europa, Telefonica SA, negociaza cu fondul PPF Group vanzarea diviziei din Cehia, potrivit unor surse apropiate situatiei citate de Bloomberg. Telefonica este una dintre cele mai mari companii telecom din Europa si detine 69% din actiunile Telefonica Czech Republic. PPF este singurul investitor interesat de divizia ceha a companiei spaniole, iar tranzactia ar putea fi anuntata in luna noiembrie, au adaugat sursele. Contactati de Bloomberg, .

Studentii cer burse mai mari pentru universitati si mai multe locuri in camine

Uniunea Nationala a Studentilor din Romania UNSR) le-a solicitat, luni, premierului Romaniei si reprezentantilor Guvernului Romaniei granturi mai mari pentru universitati in 2014, mai multe camine studentesti, in conditiile unui deficit de 30. 000 de locuri la nivel national si aprobarea rapida a legii care reglementeaza practica studentilor.

Este oficial cel mai mare producator auto din lume. Compania General Motors a cazut pe locul al doilea

Compania Toyota a revenit in trimestrul al treilea pe prima pozitie in topul celor mai mari producatori auto la nivel mondial dupa vanzari. Toyota a devansat General Motors, datorita masurilor de stimulare a.

FOTO Ne dati, ori nu ne dati? Cele mai potrivite locuri pentru a petrece seara de Halloween

De la cimitire la sanatorii abandonate, din Paris si pana la Tokyo, lumea este plina de locuri inspaimantatoare, de legende si de povesti sinistre. Iata care sunt cele mai potrivite destinatii pentru a petrece Halloween-ul, cea mai infricosatoare noapte a anului.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )