Libnet.ro
UNICEF

01:05

Studentii cer burse mai mari pentru universitati si mai multe locuri in camine

Adevărul Adevărul,
Studentii cer burse mai mari pentru universitati si mai multe locuri in camine

Uniunea Nationala a Studentilor din Romania UNSR) le-a solicitat, luni, premierului Romaniei si reprezentantilor Guvernului Romaniei granturi mai mari pentru universitati in 2014, mai multe camine studentesti, in conditiile unui deficit de 30. 000 de locuri la nivel national si aprobarea rapida a legii care reglementeaza practica studentilor. continuă pe Adevărul

Protest sindical la Prefectura Alba. Oamenii cer salarii mai mari si grupe de munca

Peste 100 de sindicalisti ai UM Cugir, Fabrica de Arme Cugir, Electrica si ai Postei Romane protesteaza luni, pentru cateva ore, in fata sediului Institutiei Prefectului Alba. Protestatarii cer, in principal cresetrea salariilor.

Trei zile de greva japoneza. Peste 5.000 de profesori clujeni cer si salarii mai mari pentru debutanti

Peste 5000 de profesori clujeni din sistemul preuniversitar se afla, de azi, 28 octombrie, si pana miercuri, 30 octombrie, in greva japoneza. Prin gestul lor vor sa traga, pentur a nu stiu cata oara, un semnal de alarma legat de situatia din invatamant.

Arctica fierbe! A inregistrat cele mai mari temperaturi din ultimii 44.000 de ani

Cercetatorii canadieni au ajuns la concluzia ca zona arctica a atins cele mai mari temperaturi din ultimii 44. 00 de ani, poate chiar din ultimii 120. 000 de ani.

Deputat: Datele oficiale arata ca 17 executori au avut anul trecut venituri mai mari de un milion de lei

Conform datelor Ministerului Finantelor in anul 2012 17 executori judecatoresti au incasat venituri mai mari de un milion de lei, a anuntat deputatul liberal Valeriu Munteanu in cadrul sedintei Parlamentului.

Vocea Romaniei a inregistrat, sambata seara, cele mai mari audiente din istoria show-ului

Sambata seara, 26 octombrie, Vocea Romaniei a avut cea mai urmarita editie din istoria show-ului pana in prezent, iar Pro Tv a fost lider absolut de adudienta pe toate segmentele de public cu cifre record.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )