Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ambasadorul Olandei, despre condamnarea lui Relu Fenechiu: Este incurajator ca ministrul nu a scapat de justitie

Hotnews Hotnews,
 Ambasadorul Olandei, despre condamnarea lui Relu Fenechiu: Este incurajator ca ministrul nu a scapat de justitie

Ambasadorul Olandei la Bucuresti, Matthijs Van Bonzel, a comentat condamnarea ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, la cinci ani de inchisoare cu executare, apreciind drept incurajator faptul ca demnitarul nu a scapat de justitie, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Ce spune presa straina despre condamnarea lui Relu Fenechiu.

Condamnarea la inchisoare a ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, reprezinta o premiera in Romania, comenteaza Agentia France Presse, reamintind ca Uniunea Europeana a recomandat de mai multe ori ca membrii Guvernului care au probleme cu justitia sa demisioneze, relateaza Mediafax. Ministrul roman al Transporturilor, Relu Fenechiu, a fost condamnat vineri la cinci ani de inchisoare cu executare intr-un caz de coruptie, in contextul in care Comisia Europeana a recomandat in mai multe .

Premierul Ponta, despre procesul ministrului Relu Fenechiu: Sper sa fie achitat

Primul-ministru Victor Ponta afirma ca spera ca ministrul Relu Fenechiu sa fie achitat, vineri, de ICCJ, spunand ca va avea o discutie cu acesta. O sa vorbesc cu dansul, sper sa fie achitat, a spus Ponta,.

Elena Udrea, despre condamnarea lui Relu Fenechiu: Multumim, USL!

Deputatul PDL Elena Udrea a scris pe un site de socializare ca USL a facut din Romania singura tara europeana in care un ministru a fost condamnat penal, obtinand astfel inca o performanta.

Radu Banciu: Propun o zi de doliu national ca urmare a deciziei de a-l condamna pe Relu Fenechiu

Radu Banciu, a vorbit, vineri, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, despre condamnarea lui Relu Fenechiu, propunand o zi de doliu national in acest sent. Propun, daca tot ne.

Victor Ponta, dupa condamnarea lui Relu Fenechiu: Preiau interimatul, dar portofoliul Transporturilor ramane la PNL

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la emisiunea Talk B1, de pe B1 TV, ca a trimis presedintelui TraianBasescu propunerea pentru a prelua interimatul la MInisterul Transporturilor, in urma condamnarii.

Victor Ponta, dupa condamnarea lui Relu Fenechiu: Preiau interimatul, dar portofoliul Transporturilor ramane la PNL (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la emisiunea Talk B1, de pe B1 TV, ca a trimis presedintelui TraianBasescu propunerea pentru a prelua interimatul la MInisterul Transporturilor, in urma condamnarii.

Crin Antonescu, despre Relu Fenechiu: Nu regret nicio clipa ca un om competent a fost desemnat ministru de PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, dupa condamnarea lui Relu Fenechiu, ca nu regreta nicio clipa ca liberalii au desemnat un om competent pentru o functie inGuvern, potrivit.

Ambasadorul Olandei pe Twitter, dupa sentinta lui Fenechiu: Un ministru in functie din Romania, condamnat la inchisoare pentru coruptie

Ambasadorul Olandei, excelenta sa Matthijs van Bonzel, a anuntat pe Twitter, vineri, imediat dupa decizia instantei, ca un ministru in functie din Romania a fost condamnat. Informatia a fost prezenatata.

Ministrul Relu Fenechiu afla vineri sentinta in dosarul Transformatorul. Procurorii au cerut 15 ani de inchisoare

Instanta Suprema este asteptata sa anunte vineri, ora 15. 00, decizia in dosarul Transformatorul, in care ministrul Transporturilor Relu Fenechiu este acuzat ca ar fi cumparat transformatoare vechi pe care le-ar fi vopsit si vandut catre Electrica Moldova. La ultimul termen, DNA a cerut pedeapsa maxima: 15 ani de inchisoare cu executare. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs la Completul de cinci magistrati al Curtii Supreme.

AFP: Relu Fenechiu, primul caz de ministru in functie condamnat la inchisoare in Romania

Jurnalistii de la AFP au relatat, vineri, despre condamnarea fostului ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, sub aspectul unei premiere pentru Romania, potrivit Mediafax. Ministrul roman al Transporturilor, Relu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )