Libnet.ro
UNICEF

20:16

Ambasadorul SUA la Bucuresti: Huawei, o companie distructiva

România Liberă România Liberă,
Ambasadorul SUA la Bucuresti: Huawei, o companie distructiva

Ambasadorul SUA la Bucuresti Adrian Zuckerman a declarat joi ca Huawei este o companie distructiva s. continuă pe România Liberă

Reactia Huawei la mesajul transmis de Adrian Zuckerman, Ambasadorul SUA in Romania: A incercat sa denatureze sensul conceptului de securitate

Compania chineza spune ca Ambasadorul Statelor Unite in Romania a dorit sa foloseasca doar informatii in avantajul sau, pentru a induce in eroare publicul din Romania.

Ambasadorul SUA: Huawei este un pericol pentru securitatea nationala

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, a declarat, joi, ca Huawei este un pericol pentru securitatea nationala a fiecarei tari care foloseste dispozitive electronice.

Adrian Zuckerman, Ambasadorul SUA, avertisment catre oligarhii si baronii locali

Ambasadorul SUA, in Romania a transmis un mesaj ferm: Controlul asupra competitiei pe piata libera t.

Ambasadorul SUA, despre resursele din tara noastra: ce ar aduce Romaniei venituri enorme

Ambasadorul SUA la Bucuresti Adrian Zuckerman e de parere ca firmele controlate de guvern impiedica dezvoltarea pe piata libera, in timp ce niste legi stabile si de bun simt ar aduce Romaniei venituri enorme.

Ambasadorul SUA avertizeaza Bucurestiul: Capacitatea oligarhilor si a baronilor de a controla interesele de afaceri trebuie sa ia sfarsit

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, atrage atentia ca, pentru o piata libera, obiceiurile oligarhilor si a baronilor locali trebuie sa ia sfarsit. Diplomatul spune ca Romania are capacitatea.

Adrian Zuckerman: Baza Aeriana din Campia Turzii, dovada a Parteneriatului SUA-Romania. Americanii opereaza aici drone de luptaMQ-9 Reaper

Ambasadorul SUA in Romania, Adrian Zuckerman, a declarat, marti, la Baza 71 Aeriana General Emanoil Ionescu din Campia Turzii, ca aceasta este o dovada a puternicului Parteneriat de securitate existent intre SUA si Romania.

Sa construim un viitor 5G sigur - editorial al Ambasadorului SUA, Adrian Zuckerman

Huawei reprezinta o cale gresita pentru dezvoltarea 5G. Contrar marketingului si a perceptiei publice generale distorsionate, 5G nu este sinonim cu companiile chineze.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2709 seconds )