Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ambasadorul SUA la Chisinau: Republica Moldova nu este Romania, ci trebuie sa ramana un stat suveran si independent. Unirea nu este o alegere practica

Hotnews Hotnews,
 Ambasadorul SUA la Chisinau: Republica Moldova nu este Romania, ci trebuie sa ramana un stat suveran si independent. Unirea nu este o alegere practica

Republica Moldova nu este Romania, ci trebuie sa ramana un stat suveran si independent, in interiorul unor granite sigure, a declarat ambasadorul american de la Chisinau, James Pettit, intr-un interviu acordat Moldova 1 cu ocazia Zilei Independentei, scrie News. ro. O eventuala unire nu este o alegere practica si nu este o alegere care va face lucrurile mai bune, afirma oficialul american. continuă pe Hotnews

Moldova nu este Romania. Ambasadorul Statelor Unite la Chisinau, declaratii surprinzatoare

Ambasadorul Statelor Unite la Chisinau a facut declaratii surprinzatoare. James D. Pettit a spus ca Republica Moldova nu este Romania, fapt ce poate distruge sperantele romanilor de.

Ambasadorul SUA la Chisinau, vesti proaste despre unirea dintre Moldova si Romania

Cu ocazia sarbatoririi a25 de ani de la proclamarea independentei Republicii Moldova, ambasadorul american de la Chisinau, James Pettit, respinge ideea unei eventuale uniri a Moldovei cu Romania,.

Pavel Filip: in urmatoarele luni vom accelera cooperarea energetica Republica Moldova - Romania

Republica Moldova vrea sa se racordeze la retelele europene de energie, in acest sens urmand sa fie accelerata cooperarea in domeniu cu Romania, a declarat, ieri, premierul Pavel Filip, dupa intrevederea cu prim-ministrul Dacian Ciolos, care efectueaza o vizita oficiala la Chisinau.

Pavel Filip: in urmatoarele luni vom accelera cooperarea energetica Republica Moldova - Romania

Republica Moldova vrea sa se racordeze la retelele europene de energie, in acest sens urmand sa fie accelerata cooperarea in domeniu cu Romania, a declarat joi premierul Pavel Filip, dupa intrevederea cu prim-ministrul Dacian Ciolos, care efectueaza o vizita oficiala la Chisinau, transmite trimisul special al AGERPRES, Madalina Cerban.

Republica Moldova sarbatoreste 25 de ani de independenta. La Chisinau si in toata tara au fost organizate activitati festive

Republica Moldova sarbatoreste sambata, 27 august, 25 de ani de la proclamarea independentei. in toata tara au fost organizate activitati festive, iar la Chisinau evenimentul a fost marcat si cu o parada militara.

Obiectivul Guvernului Romaniei este imbunatatirea situatiei cetatenilor din Republica Moldova

Premierul Dacian Ciolos a afirmat astazi ca obiectivul Guvernului Romaniei il reprezinta imbunatatirea situatiei cetatenilor din Republica Moldova, motiv pentru care Executivul a sustinut si sustine nemijlocit reformele pe care autoritatile de la Chisinau au decis sa le faca.

26 august in istorie: in 1916, Romania intra in Primul Razboi Mondial, iar in 1989 limba romana devine oficiala in Republica Moldova

La 26 august 1916, Romania intra in Primul Razboi Mondial. in 1928 se semneaza Pactul Kellog-Briand, iar in 1989 limba romana devine oficiala in Republica Moldova. in 1955, apare prima editie a Guinness Book of Records .

Ciolos: Am avut semnale de la partide asa-zis proruse ca nu isi doresc intreruperea parcursului european in Republica Moldova

Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, a declarat ca, in urma vizitei pe care a facut-o recent in Republica Moldova, a avut semnale din partea partidelor din opozitie, asa zis proruse, ca nu isi doresc intreruperea parcursului european al tarii, el anuntand ca in Romania se va organiza un forum romano-moldovean, pe teme privind transparenta guvernamentala si consultarea publica intre Guvern si societatea civila.

Ciolos: Obiectivul Guvernului Romaniei este imbunatatirea situatiei cetatenilor din Republica Moldova

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, ca obiectivul Guvernului Romaniei este imbunatatirea situatiei cetatenilor moldoveni, acesta fiind motivul pentru care Executivul de la Bucuresti sustine nemijlocit reformele pe care Republica Moldova a decis sa le faca, transmite reporterul Agerpres.

Prima vizita a prim-ministrului Romaniei, Dacian Ciolos, in Republica Moldova FOTO

Premierul Dacian Ciolos a ajuns, joi dimineata, in Republica Moldova, unde se va intalni cu omologul sau, Pavel Filip, si cu presedintele Nicolae Timofti, din delegatia guvernamentala facand parte alti sase ministri, printre care vicepremierul Vasile Dincu, ministrul Justitiei, Raluca Pruna, ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, si ministrul Finantelor, Anca Dragu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )