Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ambasadorul SUA in Romania: Noi ne mentinem increderea in munca lui Kovesi, care a fost analizata de autoritatile judiciare romane

Hotnews Hotnews,
 Ambasadorul SUA in Romania: Noi ne mentinem increderea in munca lui Kovesi, care a fost analizata de autoritatile judiciare romane

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat joi, la Parlament, la finalul unei intrevederi pe care a avut-o cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, ca isi mentine increderea in munca sefei DNA Laura Codruta Kovesi, activitatea acesteia fiind analizata de autoritatile judiciare din Romania, in care are incredere, transmite News. ro. continuă pe Hotnews

Klemm: Noi ne mentinem increderea in munca Codrutei Kovesi, care a fost analizata de autoritatile judiciare romane

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat joi, la Parlament, la finalul unei intrevederi pe care a avut-o cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, ca isi mentine increderea in munca Laurei Codruta Kovesi la conducerea DNA, activitatea acesteia fiind analizata de autoritatile judiciare din Romania, in care are incredere.

Noi ne mentinem increderea in munca Codrutei Kovesi

Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, a declarat, astazi, la Parlament, ca isi mentine increderea in activitatea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, in conditiile in care a existat si o analiza a autoritatilor din Romania, potrivit unor surse din media.

Ambasadorul american Hans Klemm: Ne mentinem increderea in munca Laurei Codruta Kovesi

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, a afrmat, joi, ca oficialii americani isi mentin increderea in munca procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Ambasadorul SUA despre sefa DNA: Ne mentinem increderea in munca ei

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat joi ca Guvernul american si Ambasada SUA isi mentin increderea in munca desfasurata de Laura Codruta Kovesi.

Ambasadorul SUA, dupa intalnirea cu Liviu Dragnea: Dimensiunea economica a parteneriatului SUA - Romania ar putea fi afectata de noile masuri economice anuntate

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat joi, la finalul intalnirii pe care a avut-o cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, ca dimensiunea economica a parteneriatului dintre Romania si Statele Unite ale Americii ar putea fi afectata de noile masuri economice anuntate de Guvernul Tudose, transmite News. ro.

Ce directive i-a dat ambasadorul SUA lui Liviu Dragnea (VIDEO)

Liviu Dragnea a avut, joi, o intrevedere cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm. Seful PSD a declarat ca a dat asigurari in privinta faptului ca in Romania cadrul fiscal va fi in.

Premierul Mihai Tudose, intalnire cu ambasadorul SUA. Primele imagini de la intrevederea celor doi

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit luni cu ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, aceasta fiind prima intalnire oficiala intre noul premier si seful misiunii diplomatice.

Hans Klemm: Dimensiunea economica a parteneriatului SUA-Romania ar putea fi afectata de noile masuri economice anuntate

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat joi, la finalul intrevederii pe care a avut-o cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, ca dimensiunea economica a parteneriatului dintre Romania si Statele Unite ale Americii ar putea fi afectata de noile masuri economice anuntate de Guvernul Tudose.

Surse: Ambasadorul SUA vine la Palatul Victoria pentru o discutie cu premierul Tudose

Premierul Mihai Tudose se intalneste, luni, la Palatul Victoria, cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, au precizat surse guvernamentale, pentru News. ro.

FOTO + VIDEO. Premierul Mihai Tudose s-a intalnit cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, la Palatul Victoria. Ce promisiuni i-a facut seful Executivului diplomatului american

Ambasadorul Statelor Unite in Romania, Hans Klemm, va discuta, de la ora 13. 00, cu premierul Mihai Tudose, la Guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )