Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ambasadorul SUA despre sefa DNA: Ne mentinem increderea in munca ei

Antena3 Antena3,
Ambasadorul SUA despre sefa DNA: Ne mentinem increderea in munca ei

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat joi ca Guvernul american si Ambasada SUA isi mentin increderea in munca desfasurata de Laura Codruta Kovesi. continuă pe Antena3

Ambasadorul SUA in Romania: Noi ne mentinem increderea in munca lui Kovesi, care a fost analizata de autoritatile judiciare romane

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat joi, la Parlament, la finalul unei intrevederi pe care a avut-o cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, ca isi mentine increderea in munca sefei DNA Laura Codruta Kovesi, activitatea acesteia fiind analizata de autoritatile judiciare din Romania, in care are incredere, transmite News. ro.

Klemm: Noi ne mentinem increderea in munca Codrutei Kovesi, care a fost analizata de autoritatile judiciare romane

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat joi, la Parlament, la finalul unei intrevederi pe care a avut-o cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, ca isi mentine increderea in munca Laurei Codruta Kovesi la conducerea DNA, activitatea acesteia fiind analizata de autoritatile judiciare din Romania, in care are incredere.

Ambasadorul american Hans Klemm: Ne mentinem increderea in munca Laurei Codruta Kovesi

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, a afrmat, joi, ca oficialii americani isi mentin increderea in munca procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Noi ne mentinem increderea in munca Codrutei Kovesi

Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, a declarat, astazi, la Parlament, ca isi mentine increderea in activitatea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, in conditiile in care a existat si o analiza a autoritatilor din Romania, potrivit unor surse din media.

Traian Basescu l-a criticat pe ambasadorul SUA la Bucuresti, pe motiv ca o sustine pe sefa DNA: De aia nici nu m-am dus la receptia de la Ambasada SUA. O invitatie semnata de Klemm nu onoreaza pe nimeni

Fostul presedinte al Romaniei si liderul PMP, Traian Basescu, l-a criticat, miercuri seara, pe ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, pe motiv ca o sustine pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi.

Noi acuzatii pentru sefa DNA. Senatorul PSD Serban Nicolae, despre Kovesi: Se considera un patron de firma

Senatorul PSD Serban Nicolae o acuza pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, ca se comporta ca un patron de firma. Acesta a intrat in vizorul sefei DNA dupa ce ar fi facut comentarii dure la T.

Kovesi, anchetata de un boboc al lui Voiculescu: Parlamentarii o ameninta pe sefa DNA cu plangeri penale, daca nu se prezinta la Comisia de ancheta a alegerilor

Parlamentarii o ameninta pe sefa DNA cu plangeri penale daca nu se va prezenta la Comisia de ancheta privind alegerile din 2009. insa, parlamentarii nu au nici macar un indiciu referitor la presupusa fraudare a alegerilor.

Ambasadorul SUA, dupa intalnirea cu Liviu Dragnea: Dimensiunea economica a parteneriatului SUA - Romania ar putea fi afectata de noile masuri economice anuntate

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat joi, la finalul intalnirii pe care a avut-o cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, ca dimensiunea economica a parteneriatului dintre Romania si Statele Unite ale Americii ar putea fi afectata de noile masuri economice anuntate de Guvernul Tudose, transmite News. ro.

Kovesi, amenintatacu plangerea penalade Comisia Alegeri 2009. Sefa DNA, chemata pentru a treia oara la audieri

Alesii din Comisia pentru ancheta alegerilor prezidentiale din 2009 lanseaza o noua invitatie catre sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, de a se prezenta la lucrarile comisiei, asta dupa ce a refuzat in doua randuri. in caz contrar, acestia au anuntat ca ar depune o plangere penala.

Elena Udrea, dupa dezvaluirile procurorului Mihaela Iorga cu privire la sefa DNA: insusi seful statului ii gireaza pe acesti oameni si le aproba actiunile mafiote

Elena Udrea a scris, marti, pe pagina sa de Facebook, in contextul acuzatiilor procurorului Moraru in legatura cu presiunile facute de sefa DNA pentru retinerea sa, chiar si pentru o noapte, ca ea aratat inca din 2015 ca aceste dosare sunt o incercare de a o scoate din politica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )