Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ambulanta avariata in urma unui accident rutier

Adevărul Adevărul,
Ambulanta avariata in urma unui accident rutier

Pe DN 1C, in localitatea Lapusel, a avut loc recent un eveniment rutier cauzat de un sofer neatent. Un baimarean de 57 de ani aflat la volan nu a pastrat distanta de siguranta si a intrat in coliziune cu masina din fata pe care a proiectat-o intr-o ambulanta oprita pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor angajati in traversarea regulamentara a drumului. continuă pe Adevărul

Zece persoane ranite, din care una se afla in stare grava, in urma unui accident rutier in Vrancea. Persoanele ranite ar fi trebuit sa ajunga in Grecia, la munca

Un microbuz plin cu pasageri a intrat intr-o autoutilitara cu marfa in apropiere de punctul de control trafic de la Tisita. Zece persoane au ajuns la spital cu diverse traumatisme dintre care una in stare grava.

Trafic blocat pe Valea Oltului din cauza unui accident rutier

Traficul rutier este blocat in acest moment pe dn 7, pe Valea Oltului, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit. Trei persoane au fost ranite.

DN1: Cinci persoane ranite, in urma unui accident in care au fost implicate sase masini

In urma accidentului, cinci persoane au fost ranite usor, fiind transportate la spital pentru investigatii medicale. Accidentul a fost sesizat la numarul de urgenta 112 in jurul orei 18. 05 si a avut loc din cauza nepastrarii distantei regulamentare in mers.

Tanar ucis intr-un accident rutier. A lovit cu masina un stalp de iluminat

Un tanar a murit in urma unui accident rutier petrecut pe o strada din municipiul Vulcan. Aflat la volanul masinii, barbatul, in varsta de 29 de ani, a pierdut controlul acesteia si a lovit un stalp.

Un roman a murit si alti patru au fost raniti intr-un accident rutier in Ungaria

Un roman a murit si alti patru au fost raniti in urma unui accident care a avut loc sambata, pe autostrada M3 din Ungaria, informeaza Ministerul Afacerilor Interne.

Un cetatean roman a decedat si patru au fost raniti intr-un accident rutier in Ungaria

Cinci cetateni romani au fost implicati sambata intr-un accident rutier in Ungaria, dintre care o persoana a murit, iar alte patru au fost ranite, informeaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )