Libnet.ro
UNICEF

21:00

Trafic blocat pe Valea Oltului din cauza unui accident rutier

Adevărul Adevărul,
Trafic blocat pe Valea Oltului din cauza unui accident rutier

Traficul rutier este blocat in acest moment pe dn 7, pe Valea Oltului, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit. Trei persoane au fost ranite. continuă pe Adevărul

Federatia argentiniana, amendata din cauza unui banner afisat de MessiCo, cu trimitere la Insulele Malvine

Pe 7 iunie, intr-un amical cu Slovenia, disputat in La Plata, MessiCo. deschideau partida de pregatire dinaintea turneului final cu un mesaj cu tenta politica, la 32 de ani de la conflictul cu Marea Britanie, din Insulele Malvine.

DN1: Cinci persoane ranite, in urma unui accident in care au fost implicate sase masini

In urma accidentului, cinci persoane au fost ranite usor, fiind transportate la spital pentru investigatii medicale. Accidentul a fost sesizat la numarul de urgenta 112 in jurul orei 18. 05 si a avut loc din cauza nepastrarii distantei regulamentare in mers.

Patru frati au ajuns in spital in stare grava, din cauza parintilor. Copiii au fost tinuti nemancati

Patru frati cu varste cuprinse intre un an si opt ani au ajuns in spital in stare grava, din cauza parintilor. Copiii au fost tinuti nemancati si au mai multe probleme de sanatate din cauza lipsei de.

CA al ArcelorMittal Hunedoara va propune actionarilor dizolvarea societatii, din cauza pierderilor

Combinatul ArcelorMittal Hunedoara este la un pas de dizolvare din cauza pierderilor acumulate in ultimii ani care au condus la scaderea activului net raportat la capitalul social, sub limita prevazuta de lege, informeaza Mediafax.

Transilvania: Strandurile renovate, neglijate de turisti, din cauza vremii urate

In aceasta vara, strandurile transilvanene in care administratorii au facut investitii masive nu au reusit sa atraga prea multi clienti, din cauza vremii capricioase, relateaza Mediafax.

Zeci de gospodarii si suprafete intinse de teren au fost inundate in Teleorman din cauza ploilor abudente

Terenuri agricole si pasuni, dar si zeci de gospodarii au fost inundatem, in Teleorman, din cauza ploilor abundente din ultimele zile, scrie Mediafax. Astfel, comunele Silistea Gumesti, Necsesti si .

Incredibil! Medicii au scos 232 de dinti din gura unui adolescent

O echipa de medici stomatologi din India a extras 232 de dinti din gura unui adolescent de 17 ani, interventia chirurgicala durand aproximativ sapte ore. Ashik Gavai a fost adus la cabinetul stomatologic cu o umfla.

Zece persoane ranite, din care una se afla in stare grava, in urma unui accident rutier in Vrancea. Persoanele ranite ar fi trebuit sa ajunga in Grecia, la munca

Un microbuz plin cu pasageri a intrat intr-o autoutilitara cu marfa in apropiere de punctul de control trafic de la Tisita. Zece persoane au ajuns la spital cu diverse traumatisme dintre care una in stare grava.

Circulatia pe DN1A, intrerupta din cauza ploii abundente

Circulatia rutiera pe DN1A este intrerupta pe ambele sensuri in zona localitatilor valcene Malaia si Voineasa, dupa ce, pe fondul precipitatiilor abundente din aceasta seara, pe carosabil au ajuns aluviuni si o cantitate mare de apa, informeaa centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Suceava: Un copil a murit din cauza arsurilor provocate de apa fierbinte cu care urma sa fie spalat

Un copil de un an si trei luni a murit, duminica, la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava, unde a fost dus in stare grava, cu arsuri pe 75 la suta din suprafata corpului, provocate de apa fierbinte cu care urma sa i se faca baie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )