Libnet.ro
UNICEF

13:00

AmCham Romania: Suntem ingrijorati de noul val de impozite si taxe anuntate

Hotnews Hotnews,
 AmCham Romania: Suntem ingrijorati de noul val de impozite si taxe anuntate

AmCham Romania isi exprima ingrijorarea fata de noul val de impozite si taxe anuntate in ultima vreme de catre Guvernul Romaniei. impreuna cu cresterile de fiscalitate impuse deja in legislatie fara o consultare prealabila si transparenta cu mediul de afaceri, astfel de decizii determina o agravare, fara precedent in ultimii 20 de ani, a poverii fiscale pe care contribuabilii romani vor fi obligati sa o suporte, se arata intr-un mesaj transmis vineri de conducerea AmCham. Totodata, lipsa de coerenta si consistenta in adoptarea de masuri cu caracter fiscal, precum si interventiile frecvente si imprevizibile ale Guvernului in economie creaza distorsiuni in mecanismele pietei, dificultati in planificarea afacerilor, cu consecinte deosebit de grave pentru mediul de afaceri romanesc, atractivitatea investitionala si competitivitatea economica a Romaniei, mai spun reprezentantii organizatiei. continuă pe Hotnews

Camera de Comert Americana in Romania critica noul val de taxe si impozite

Camera de Comert Americana in Romania critica noul val de taxe si impozite anuntate de Guvern. AmCham considera ca masurile vor determina o agravare fara precedent a poverii fiscale a.

AmCham Romania isi exprima ingrijorarea fata de noul val de impozite si taxe anuntate de Guvern

AmCham Romania isi exprima ingrijorarea fata de noul val de impozite si taxe anuntate in ultima vreme de Guvernul Romaniei. impreuna cu cresterile de fiscalitate impuse deja in legislatie fara o.

AmCham: Noul val de impozite determina o agravare, fara precedent in ultimii 20 de ani, a poverii fiscale

AmCham Romania isi exprima ingrijorarea fata de noul val de impozite si taxe anuntate in ultima vreme de catre Guvernul Romaniei, avertizand ca astfel de decizii determina o agravare, fara precedent in ultimii 20 de ani, a poverii fiscale pe care.

AmCham: Noul val de impozite determina o agravare FARA PRECEDENT a poverii fiscale

AmCham Romania isi exprima ingrijorarea fata de noul val de impozite si taxe anuntate in ultima vreme de catre Guvernul Romaniei, avertizand ca astfel de decizii determina o agravare, fara precedent in ultimii 20 de ani, a poverii fiscale pe care.

Noile taxe si impozite determina o agravare fara precedent a poverii fiscale a contribuabililor

Noul val de impozite si taxe anuntate de catre Guvern determina o agravare, fara precedent in ultimii 20 de ani, a poverii fiscale pe care contribuabilii romani vor fi obligati sa o suporte, sustin reprezentantii organizatiei AmCham Romania.

AmCham, ingrijorata de cresterea taxelor.

Camera de Comert Americana in Romania AmCham) apreciaza ca accizarea anuntata de Guvern pentru produsele petroliere va duce la cresterea evaziunii fiscale. AmCham Romania iti exprima ingrijorarea fata de noul val de impozite si taxe anuntate in ultima vreme de catre Guvernul Romaniei. Impreuna cu cresterile de fiscalitate impuse deja in legislatie, fara o consultare prealabila si transparenta cu mediul de afaceri, astfel de decizii determina o agravare, fara precedent in ultimii 20 de ani, .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )