Libnet.ro
UNICEF

05:30

Amedy Coulibaly, autorul atacului de la magazinul evreiesc din Paris, figura pe lista SUA cu teroristi

Antena3 Antena3,
Amedy Coulibaly, autorul atacului de la magazinul evreiesc din Paris, figura pe lista SUA cu teroristi

Amedy Coulibaly, ucis vineri, dupa luarea cu asalt a unui magazin evreiesc parizian, in care a omorat patru persoane si a tinut mai multi ostatici, figura pe lista americana cu teroristi, a declarat luni un. continuă pe Antena3

Teroristul de la magazinul evreiesc din Paris si-a detaliat actiunile intr-o inregistrare video

Amedy Coulibaly, autorul atacurilor de la Montrouge si de la magazinul evreiesc din Paris, ucis vineri de fortele franceze, si-a detaliat actiunile si si-a revendicat apartenenta la gruparea Stat Islamic intr-o inregistrare video de sapte minute, care a fost difuzata duminica pe Internet.

Cele patru victime de la magazinul evreiesc din Paris vor fi inmormantate in Israel

Cei patru evrei ucisi vineri de jihadistul Amedy Coulibaly in atacul de la magazinul evreiesc din Paris vor fi inmormantati marti dimineata in Israel, a anuntat duminica o sursa, preluata de MEDIAFAX. Cele.

Ostaticii din magazinul evreiesc din Paris AU POVESTIT orele de groaza prin care au trecut

Mai multe persoane tinute ostatice vineri de Amedy Coulibaly in magazinul evreiesc din Paris au povestit presei cele patru ore de cosmar, de la impuscarea in cap a unui ostatic, care incercase sa-i ia o arma,.

inregistrarea convorbirii telefonice dintre un post TV si autorul atentatului terorist din Franta, de la magazinul evreiesc din Paris

Autori atentat terorist in Franta. Jihadistul Amedy Coulibaly, care a luat ostatici vineri in magazinul evreiesc din Paris, a contactat postul de televiziune BFMTV cu doua ore inainte de a fi ucis de politisti si a cerut ca armata sa se retraga din Statul Islamic, relateaza AFP, care prezinta inregistrarea conversatiei.

Amedy Coulibaly, suspectat in cazul unui atac comis miercuri seara asupra unei persoane care facea jogging in apropiere de Paris

Jihadistul Amedy Coulibaly, autorul luarii de ostatici de vineri de la magazinul evreiesc din Paris, este suspectat de implicare in atacul armat comis miercuri seara asupra unei persoane care facea jogging in.

Atentat terorist in Franta. Amedy Coulibaly si-a detaliat actiunile intr-o inregistrare video difuzata pe Internet

Amedy Coulibaly, autorul atentatului terorist din Franta, de la Montrouge si de la magazinul evreiesc din Paris, ucis vineri de fortele franceze, si-a detaliat actiunile si si-a revendicat apartenenta la gruparea Stat Islamic intr-o inregistrare video de sapte minute, care a fost difuzata duminica pe Internet.

VIDEO Amedy Coulibaly si-a detaliat actiunile intr-o inregistrare video difuzata pe Internet

Amedy Coulibaly, autorul atentatului terorist din Franta, de la Montrouge si de la magazinul evreiesc din Paris, ucis vineri de fortele franceze, si-a detaliat actiunile si si-a revendicat apartenenta la gruparea Stat Islamic intr-o inregistrare video de sapte minute, care a fost difuzata duminica pe Internet.

Din culisele operatiunilor impotriva atacatorilor din Franta: Politistii l-au ascultat pe Amedy Coulibaly in timpul luarii de ostatici datorita unui telefon care nu a fost inchis bine

Politistii au ascultat si auzit in direct luarea de ostatici de catre Amedy Coulibaly in magazinul evreiesc din Paris datorita unui telefon pe care se pare ca atacatorul nu l-a inchis bine, potrivit agentiei France-Presse, citate de Le Figaro.

Partenera teroristului Amedy Coulibaly s-ar afla in Turcia

Hayat Boumeddien, partenera lui Amedy Coulibaly, autorul luarii de ostatici de la un magazin evreiesc din Paris soldata vineri cu moartea a patru persoane si a atacatorului, data in cautare generala in Franta, este in Turcia, informeaza surse din politie citate de AFP.

Hayat Boummedienne, partenera lui Amedy Coulibaly, a intrat in Siria pe data de 8 ianuarie

Hayat Boummedienne, presupusa complice a lui Amedy Coulibaly, autorul atacurilor de joi si vineri din Paris, a intrat in Siria, din Turcia, pe data de 8 ianuarie, a anuntat Ministrul turc de externe, Mevlut Cavusoglu, potrivit Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )