Libnet.ro
UNICEF

01:05

Amenajarile pentru Jocurile Olimpice sunt intarziate, desi mai sunt 3 zile pana la debut

B1 B1,
Amenajarile pentru Jocurile Olimpice sunt intarziate, desi mai sunt 3 zile pana la debut

Mai sunt doar trei zile pana la startul Jocurilor Olimpice de la Soci, insa planul perfect, mult visat de presedintele Vladimir Putin, este departe de concretizare. Lucrarile de amenajare nu au fost incheiate, in. continuă pe B1

Sportivii nord-coreeni nu vor participa la Jocurile Olimpice de Iarna

Pentru prima oara in ultimii 12 ani, Coreea de Nord nu va participa la Jocurile Olimpice de Iarna. Dupa cum a anuntat Comitetul International Olimpic CIO), sportivii nord-coreeni nu au reusit sa se califice la.

10 lucruri pe care nu le stiai despre lotul Republicii Moldova la Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci

Afla cine este primul sportiv moldovean care va evolua la Jocurile Olimpice de la Soci, ce bonusuri vor primi olimpicii nostri la intoarcere si care este obiectul norocos cu care sanierul Bogdan Macovei va evolua in competitia olimpicia.

Delegatia Romaniei a plecat la Jocurile Olimpice de la Soci: cati sportivi avem in Rusia si care sunt sansele la medalii

Tricolorii au plecat la cea mai scumpa editie a JO din istorie. Costurile organizarii s-au ridicat la o suma indecenta din cauza faptului ca Vladimir Putin a luat o decizie aberanta.

Jocurile Olimpice 2014: Delegatia Romaniei a plecat duminica dimineata la Soci

Delegatia Romaniei la cea de-a 21-a editie a Jocurilor Olimpice de iarna a plecat in aceasta dimineata la Soci, in Rusia. Tricolorul romanesc va fi reprezentat la cea mai prestigioasa competitie a.

Sportivii romani, sustinuti la nivel inalt inainte de Jocurile Olimpice de la Soci: Suntem mandri de voi!

Cu cinci zile inainte de startul Jocurilor Olimpice de la Soci, oficialii sportului romanesc si-au atintit deja atentia catre aceasta competitie si le transmit incurajari sportivilor romani care ne vor reprezenta in Rusia.

Angela Gheorghiu, pentru Die Presse: Sunt pragmatica, fiindca am trait multe tragedii in trecut

Soprana romanca va avea premiera la Opera din Viena cu Adriana Lecouvreur, pe 16 februarie. Desi pusa in scena prima oara in 1902, opera in patru acte Adriana Lecouvreur va rasuna in premiera la Opera de Stat din Viena la 16.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )