Libnet.ro
UNICEF

17:30

Amenda de 25.000 euro pentru seful unei rasdace care a manipulat piata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Amenda de 25.000 euro pentru seful unei rasdace care a manipulat piata

CNMV l-a amendat cu 115. 000 de lei pe omul de afaceri Alexandru Farcas, presedinte Consiliului de Administratie al Chimica Orastie CHII), pentru manipularea pietei in tranzactia prin care a preluat pachetul majoritar de actiuni al firmei de la. continuă pe Wall-Street Ro

DIICOT: Alin Simota, liderul unei grupari care santaja oameni de afaceri din Hunedoara

Alin Simota era liderul unei grupari care santaja oameni de afaceri din Hunedoara, la cererea lui fiind executate acte de violenta si rapiri de persoane, pentru ca acestea sa divulge adresele celor de la care avea de recuperat bani, printre.

DIICOT: Alin Simota, liderul unei grupari care santaja oameni de afaceri din Hunedoara

Consilierul local din Petrosani Alin Simota era liderul unei grupari care santaja oameni de afaceri din Hunedoara, la cererea lui fiind executate acte de violenta si rapiri ale unor persoane, pentru ca acestea.

Spiegel: FMI creste presiunea asupra zonei euro pentru restructurarea datoriei Greciei.

Fondul Monetar International creste presiunea asupra tarilor din zona euro pentru o noua restructurare a datoriei suverane a Greciei in acest an, potrivit publicatiei germane Der Spiegel, citata de Mediafax. Fondul considera ca, fara o noua restructurare a datoriei, deficitul de finantare al Greciei de anul viitor, estimat la 4,6 miliarde de euro, nu va putea fi acoperit, potrivit unor experti ai FMI citati de revista germana. Un raport al FMI publicat saptamana trecuta a recunoscut erori .

Ponta: Merkel s-a interesat de acordul intre presedinte si prim-ministru, pentru evitarea unei crize politice

Angela Merkel, cancelarul Germanei, s-a interesat despre acordul incheiat in Romania intre presedinte si prim-ministru, intreband daca documentul confera in mod clar stabilitate si creeaza conditiile pentru evitarea unei noi crize politice, a spus premierul Ponta, dupa intalnirea cu oficialul german, informeaza sursele de presa.

ICR vrea sa aloce 320.000 de euro pentru infiintarea de librarii-galerii in strainatate.

Institutul Cultural Roman ICR) urmeaza sa deschida opt librarii-galerii in cateva metropole culturale, precum New York, Londra, Roma si Paris, iar reprezentantii institutiei au declarat pentru MEDIAFAX ca suma totala pentru infiintarea acestora se ridica la 320. 000 de euro. Potrivit unor informatii obtinute de MEDIAFAX de la Directia de Comunicare a Institutului Cultural Roman ICR) privind infiintarea galeriilor-librarii, in ceea ce priveste costurile deschiderii unei astfel de unitati, .

Agricover ia un nou credit: 15 mil. euro pentru afacerea de finantari agricole

Grupul Agricover, cu afaceri de 218 mil. euro anul trecut, a obtinut o noua linie de creditare din partea Black Sea Trade and Development Bank, in valoare de 15 mil. euro, suma care va fi folosita pentru sustinerea activitatii de creditare.

CNADNR plateste chirie si intretinere de lux. Oficialii de la Drumuri arunca mii de euro pentru servicii de curatenie

Compania de Drumuri plateste lunar aproape 47. 000 de euro doar pentru chirie si intretinere. Si asta in conditiile in care CNADNR nu se afla in vreo cladire de birouri moderna, ci in Palatul CFR. Pentru.

Andreea Ibacka, actrita pe scena TNB, alaturi de Horatiu Malaele, pentru ajutorarea unei fetite bolnave de cancer

Andreea Ibacka se alatura campaniei Suflete de Aur Stele pentru o viata de copil, intregind seria actorilor si muzicienilor de geniu care au acceptat sa urce probono pe Scena Mare a Teatrului National din Bucuresti, pentru un spectacol-colecta de fonduri in beneficiul unei fetite careia destinul i-a adus, prea devreme, cumpene de viata. Continue reading .

Faze Tari: Cele mai tari staruri porno ofera partide de sex pentru victimele tornadelor; Mowgli din realitate! Povestea unei fetite care a trait 10 ani in salbaticie: Nu avea nicio frica; Cele mai neobisnuite sicrie din lume

Uite ce tatuaje ciudate are barbatul asta! Poti sa descifrezi semnificatia?Unii oameni au o mare pasiune pentru tatuaje. Realizatorii unei emisiuni de radio care rezolvau probleme emotionale s-au sinucis impreuna. Un barbat si o femeie din Brooklyn, New York.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )