Libnet.ro
UNICEF

07:30

Amenda penala pentru barbatul care a agresat-o pe jurnalista B1 TV la protestul Antenei 3

B1 B1,
Amenda penala pentru barbatul care a agresat-o pe jurnalista B1 TV la protestul Antenei 3

Alexandru Gheorghiu, barbatul care a agresat-o fizic pe jurnalista B1 TV Madalina Dicu, la protestul Antenei 3 din aceasta vara, s-a ales cu amenda penala. Gheorghiu este obligat astfel sa plateasca o suma de. continuă pe B1

Avocat: DNA a inceput urmarirea penala pentru toti fostii membri ai ANRP de la data restituirii terenului, in dosarul in care e anchetata Alina Bica, sefa DIICOT

Procurorii DNA au pus in miscare actiunea penala pentru toti membrii Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor din ANRP la data restituirii terenului din zona Plumbuita, potrivit avocatului George Papu, care il reprezinta pe fostul vicepresedinte al ANRP Remus Baciu, anunta Agerpres.

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu a primit trei luni de inchisoare cu suspendare

Adrian Zglobiu, barbatul care, in luna mai, l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu, la Constanta, a fost condamnat la trei luni de inchisoare cu suspendare, urmand sa execute 40 de zile de munca in folosul comunitatii, decizia instantei nefiind insa definitiva, potrivit Mediafax.

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu a primit trei luni de inchisoare cu suspendare

Adrian Zglobiu, barbatul care, in luna mai, l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu, la Constanta, a fost condamnat la trei luni de inchisoare cu suspendare. El urmeaza sa execute 40 de zile de munca in .

Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu, condamnat la trei luni de inchisoare cu suspendare

Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu, a fost condamnat la trei luni de inchisoare cu suspendare. Sentinta nu este insa definitiva. Zglobiu a fost trimis in judecata in urma cu doua luni .

Pretul gazelor ar putea creste cu pana la 35% de la 1 ianuarie 2015 pentru cei care detin centrale de apartament

Pretul gazelor ar putea creste cu pana la 35%, incepand cu 1 ianuarie 2015, pentru persoanele care au centrale de apartament, relateazaB1 TV. Anuntul a fost facut de deputatul PSD.

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu, condamnat la inchisoare cu suspendare

Barbatul din Constanta care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu, la inceputul verii, a fost condamnat la trei luni de inchisoare cu suspendare si munca in folosul comunitatii, potrivit Digi 24.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )