Libnet.ro
UNICEF

14:00

Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu, condamnat la trei luni de inchisoare cu suspendare

Antena3 Antena3,
Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu, condamnat la trei luni de inchisoare cu suspendare

Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu, a fost condamnat la trei luni de inchisoare cu suspendare. Sentinta nu este insa definitiva. Zglobiu a fost trimis in judecata in urma cu doua luni . continuă pe Antena3

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu a primit trei luni de inchisoare cu suspendare

Adrian Zglobiu, barbatul care, in luna mai, l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu, la Constanta, a fost condamnat la trei luni de inchisoare cu suspendare. El urmeaza sa execute 40 de zile de munca in .

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu a primit trei luni de inchisoare cu suspendare

Adrian Zglobiu, barbatul care, in luna mai, l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu, la Constanta, a fost condamnat la trei luni de inchisoare cu suspendare, urmand sa execute 40 de zile de munca in folosul comunitatii, decizia instantei nefiind insa definitiva, potrivit Mediafax.

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu, condamnat la inchisoare cu suspendare

Barbatul din Constanta care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu, la inceputul verii, a fost condamnat la trei luni de inchisoare cu suspendare si munca in folosul comunitatii, potrivit Digi 24.

Adrian Zglobiu va afla astazi ce pedeapsa primeste pentru ca l-a scuipat pe Traian Basescu. El risca pana la doi ani de inchisoare sau amenda

Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu, va afla pedeapsa pentru fapta sa. Judecatoria Constanta urmeaza sa se pronunte luni in acest dosar.

Amenda penala pentru barbatul care a agresat-o pe jurnalista B1 TV la protestul Antenei 3

Alexandru Gheorghiu, barbatul care a agresat-o fizic pe jurnalista B1 TV Madalina Dicu, la protestul Antenei 3 din aceasta vara, s-a ales cu amenda penala. Gheorghiu este obligat astfel sa plateasca o suma de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )